Slávnostné odovzdanie ocenení a ďakovných listov hádzanárom z HK Slavoj Trebišov

23.05.2016

Hádzanárom - starším dorastencom, ktorí v tejto sezóne končia svoje pôsobenie v Hádzanárskom klube Slavoj Trebišov, boli v sobotu 21. mája 2016 v Športovej hale v Trebišove udelené ďakovné listy.

Ďakovný list za reprezentáciu a dobré šírenie mena klubu a mesta Trebišov, za prístup, srdce a voľný čas venovaný hádzanej a za usmerňovanie mladších spoluhráčov získali: Jozef Biró, René Bača, Martin Ružanič, Filip Kocák, Anton Marjov, Patrik Vagaský.

Na poste trénera starších žiakov ukončili svoju činnosť: Milan Majovský a Ing. Marek Majovský, ktorým boli udelené ďakovné listy za prínos a pôsobenie v Hádzanárskom klube SLAVOJ Trebišov.

Mladší dorastenci HK Slavoj Trebišov boli dekorovaní medailami za 3. miesto v Celoslovenskej dorasteneckej lige. Slávnostné odovzdanie medailí si zaslúžene užili aj starší žiaci za 2. miesto na krajských majstrovstvách. Vďaka umiestneniu na jednej z popredných priečok postupujú na Majstrovská Slovenskej republiky, ktoré sa uskutočnia 10. - 12.6.2016 v Prešove.

Športovci si prevzali ocenenia z rúk primátora mesta Trebišov PhDr. Mareka Čižmára a prezidentky HK Slavoj Trebišov Mgr. Lucie Majovskej.

© 2024 MESTO TREBIŠOV