Karneval na ľade

29.01.2017

Fašiangy, obdobie plesov a karnevalov je v plnom prúde. Je to čas,  kedy sa medzi ľuďmi rozlieha veselá nálada a zábava. Mesto Trebišov zorganizovalo pre malých Trebišovčanov Karneval na ľade.

Podujatie pre deti, ktoré má na území mesta už svoju tradíciu, sa uskutočnilo v nedeľu 29. januára 2017 na miestnom zimnom štadióne. Rôznorodosť, farebnosť a nápaditosť karnevalových kostýmov  prezentovalo takmer 50 detí v sprievode svojich rodičov a rodinných príslušníkov. Tvorivosti sa medze nekládli, čoho výsledkom bola prehliadka zaujímavých postavičiek. Na ľadovej ploche korčuľovali čarodejnica, pirát, doktor, indián, snehulienka, princezné, väzeň, kuchár, chodiaci bankomat, hokejista, zvieratká či obľúbené rozprávkové duo Pat a Mat.  

Kreatívnosť fašiangových masiek obdivovala  najmä porota. Napokon vybrala 3 najkrajšie a najzaujímavejšie z nich, ktoré Mesto ocenilo peknými darmi. Všetci účastníci karnevalu boli v závere podujatia odmenení sladkou pozornosťou.

Na ľade sa okrem detí predstavili dve nádejné krasokorčuliarky z Mestského športového klubu mládeže.

Celým hodinovým podujatím znela hudba v podaní DJ Rasťa Šrobára, ktorý pre prítomných účastníkov karnevalu pripravil aj svetelnú laserovú šou priamo na ľade.  

© 2024 MESTO TREBIŠOV