Mestskí policajti sa zapojili do Valentínskej kvapky krvi aj v tomto roku

10.03.2017

Po úspešnej minuloročnej kampani sa príslušníci Mestskej polície v Trebišove  zapojili do Valentínskej kvapky krvi aj v roku 2017.

Radosť a šťastie sa rozhodli dávaním znásobiť. Presne tak, ako je to uvedené v slogane  tohtoročného, už 22. ročníka nezištnej kampane.   

Na dobrovoľný odber krvi v priestoroch hematologicko-transfúzneho oddelenia nemocnice Svet zdravia, a. s. v Trebišove sa odhodlalo prísť piatok 10. marca 2017 so šľachetným úmyslom 5 mestských policajtov.

Počas piatich týždňov sa do kvapky krvi zapájali ľudia z celého Slovenska. Pri tejto príležitosti sa konali mobilné odbery krvi, náborové workshopy, či simulované odbery vo všetkých väčších mestách. Verejnosť sa mohla zapojiť do kampane darovaním krvi na hematologicko-transfúznych oddeleniach nemocníc alebo na odberových miestach Národnej transfúznej služby.  

Kampaň, ktorú zastrešuje Slovenský Červený kríž v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR a hematologicko-transfúznymi oddeleniami nemocníc, potrvá do 17. marca 2017.  

© 2024 MESTO TREBIŠOV