Miniliga základných škôl v stolnom tenise o Putovný pohár primátora mesta Trebišov

04.05.2017

V dňoch 20. apríla 2017 a 4. mája 2017 zorganizoval KST PLUS 40 Trebišov v spolupráci s Centrom voľného času Trebišov a s podporou mesta Trebišov už 6. ročník turnaja základných škôl mesta Trebišov v stolnom tenise o Putovný pohár primátora mesta Trebišov. Hlavnou cenou turnaja je Putovný pohár primátora mesta Trebišov.

Na turnaji sa aj v tomto roku zúčastnili družstvá všetkých základných škôl v meste Trebišov. Kvalita turnaja rastie z roka na rok lepšími výkonmi športovcov a väčšou konkurenciou medzi jednotlivými mužstvami škôl. Nechýbala ani dramatická koncovka, keď sa až v poslednom 5. kole rozhodovalo o tom, kto obsadí konečné 2. miesto. Rozhodnutie padlo vo vzájomnom stretnutí medzi žiakmi ZŠ na Ul. M. R. Štefánika a ZŠ na Komenského ulici, pričom hráči zo ZŠ na Komenského ul. mohli skončiť na  druhom, ale aj na 4. mieste. Až vzajomná remíza 3:3 rozhodla o konečnom poradí.

Favorit súťaže, družstvo CZŠ Sv. Juraja na Gorkého ul., obhájil prvenstvo a putovný pohár mu patrí na celý kalendárny rok už druhýkrát.

Svoje zápasy odohrali aj družstvá zo ZŠ na Pribinovej ulici a ZŠ na Ul. I. Krasku, v ktorých obe zaznamenali po 1 víťazstve.

Poďakovanie za spoluorganizáciu športového podujatia patrí okrem hlavných organizátorov aj sponzorovi turnaja, firme Abassi s. r. o., ktorá venovala do súťaže nákupné poukážky pre všetky zúčastnené mužstvá angažovaných škôl, a to v celkovej hodnote 140 €.
 

Konečné výsledky:

Poradie

Škola

Výhry

Prehry

Remízy

Body

1.

CZŠ Sv. Juraja

4

0

0

12

2.

ZŠ M. R. Štefánika

2

1

1

9

3.

ZŠ Komenského

1

2

1

8

4.

ZŠ Pribinova

1

3

0

6

5.

ZŠ I. Krasku

1

3

0

6

O konečnom poradí na 4. a 5. mieste rozhodol vzájomný zápas v pomere 5:1 pre družstvo ZŠ na Pribinovej ul.

© 2024 MESTO TREBIŠOV