Pochod pre zdravie/ Deň materských škôl

17.10.2018

Mesto Trebišov v spolupráci s materskými školami v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta zorganizovali druhýkrát „Pochod pre zdravie“. Pochodom zároveň trebišovské deti spolu s rodičmi a učiteľmi MŠ oslávili aj Deň materských škôl.

Účastníci tohto podujatia sa zhromaždili stredu 17. októbra 2018 na parkovisku pred OD JYSK, kam dokráčali spred svojich MŠ s lampiónmi v rukách. Tam ich oficiálne privítal primátor mesta Trebišov PhDr. Marek Čižmár.

Pri príležitosti Dňa materských škôl Mesto Trebišov prostredníctvom zamestnancov oddelenia školstva pripravilo program, v ktorom sa deti zabavili a zatancovali so známym ujom Ľubom. Najskôr si však spoločne zaspievali hymnu Dňa materských škôl, ktorou podporili význam a poslanie týchto školských inštitúcií. V závere podujatia pani učiteľky rozdali deťom jabĺčka.

Záznam z tohtoročného Pochodu pre zdravie si môžete pozrieť aj z vtáčej perspektívy tu:  https://www.youtube.com/watch?v=TmQfUjm8VnQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1N3QhhE3SKqbscrVgXc8X9JFzetLgRM4QPhj-pKRBwfS6bfPX4RmgVcLY

© 2024 MESTO TREBIŠOV