Dôležitý oznam pre obyvateľov mesta - Optimalizácia distribučnej sústavy tepla v Trebišove

10.07.2015

Oznamujeme občanom mesta, že od 15.7.2015 spoločnosť Trebišovská energetická, s.r.o. začína stavbu „Optimalizácia distribučnej sústavy tepla v Trebišove na miestnych komunikáciách a verejných priestranstvách mesta Trebišov“ za účelom umiestňovania nových teplovodov ku kotolniam bytových domov a k centrálnej kotolni v južnej časti mesta.

Stavba bude realizovaná v čase od 15.7.2015 - 30.10.2015. Rozdelená je do 6 etáp, o ktorých vás budeme postupne podrobnejšie informovať. Prvé dve etapy sa uskutočňujú súbežne od 15.7 - 15.9. na týchto uliciach: Pribinova, Ternavská, Hodvábna, Hurbanova, Severná, M. R. Štefánika, J.Husa, J. A. Komenského, Čsl. Armády, Ľ. Podjavorinskej, Kutnohorská, T.G.Masaryka, Tržná, Zimná.

V súvislosti s touto stavbou dôjde k zásadnému obmedzeniu cestnej a statickej dopravy (t.j. uvedené miestne komunikácie a priľahlé parkoviská v obytných zónach). Práce sa budú vykonávať aj počas víkendov, a to z dôvodu eliminovania dopravných kolízií pri dopravných špičkách.

Žiadame všetkých občanov mesta o maximálnu toleranciu a trpezlivosť počas realizácie, nakoľko ide o významnú investičnú stavbu, ktorá bude prínosom pre obyvateľov mesta Trebišov.   

Za pochopenie ďakujeme.

Odd. výstavby a majetku   

Prílohy:

© 2024 MESTO TREBIŠOV