Zóna bez peňazí

15.11.2016

Kedy: 26. novembra 2016
Kde: vestibul pred estrádnou sálou v MsKS

Mesto Trebišov sa plánuje zapojiť aj v tomto roku, už po tretíkrát, do celoslovenskej akcie s názvom „Zóna bez peňazí“. V roku 2016 sa táto dobročinná akcia uskutoční vo viac ako dvadsiatich mestách na Slovensku.

Hlavnou myšlienkou Zóny bez peňazí je pomôcť, recyklovať, ale aj stretnúť sa a urobiť niekomu radosť. Je to netradičná výmenná burza šiat, kníh, cédečiek, hračiek a iných, stále dobrých vecí, ktoré už doma ľudia nepotrebujú alebo nevyužívajú. Práve takými vecami môžu i Trebišovčania potešiť prostredníctvom tejto akcie niekoho druhého, možno známeho, kamaráta, suseda.

Všetky veci budú prerozdelené medzi rôzne pomáhajúce organizácie, nadácie a aj priamo rodinám v núdzi.

Zóna bez peňazí zároveň ponúka aj možnosť spraviť si radosť vecami niekoho iného. A to všetko bez peňazí.

Prinášaný a odnášaný sortiment nie je obmedzený, podmienkou jeho prijatia na výmenu je funkčnosť a čistota. Podarovaním vecí potešíte ľudí a seba odmeníte pocitom z vykonania dobrého skutku.  

Zóna bez peňazí sa uskutoční v sobotu 26.11.2016 vo vestibule pred estrádnou sálou MsKS v Trebišove, a to v čase od 10:00 do 17:00 hod. Ľudia môžu doniesť veci, napr. šatstvo, obuv, knihy, hračky, šperky, bytové doplnky, atď., ktoré už oni sami nepotrebujú, ale iným ešte môžu poslúžiť. Zároveň si budú môcť vyskúšať a vyrobiť zaujímavú vecičku vo vianočnom kútiku šikovných rúk. Pre deti bude pripravené maľovanie na tvár a sladké občerstvenie.

„Vdýchni starým veciam nový život a urob tým druhým krajšie Vianoce!“

© 2024 MESTO TREBIŠOV