Letné kino v amfiteátri si získava priazeň mnohých Trebišovčanov i hostí

30.07.2018

Kedy: 4. - 24. augusta 2018
Kde: amfiteáter v mestskom parku

Mesto Trebišov pripravilo pre svojich občanov a návštevníkov mesta bohatú nádielku zo sveta kvalitnej filmovej produkcie, ktorá je v tohoročnej sezóne  ešte viac posilnená novým premietacím plátnom, obrazovkou aj ozvučením.

Obľúbené filmové tituly si môžu Trebišovčania i návštevníci mesta  vychutnávať pod holým nebom v zrekonštruovanom amfiteátri aj v AUGUSTE 2018.

Letné kino v amfiku štartuje v auguste o niečo skôr ako v júli. Premietania budú začínať o 20.00 h a v čase týždňového podujatia DNI MESTA TREBIŠOV bude Letné kino premietať až 4-krát so začiatkom o 19.30 h

Trebišovské letné kino vrátilo do mesta to, čo tu malo kedysi veľkú popularitu. Návrat do niekdajších čias, kedy amfiteáter navštevovali stovky ľudí z Trebišova i okolitých obcí a využívali ho na časté trávenie voľných chvíľ, oživuje u staršej generácie spomienky na svoju mladosť a súčasnej generácii prináša možnosť spoznať neopakovateľnú atmosféru pri pozeraní filmu na deke pod hviezdami, či nachádzať si napr. nové priateľstvá.

Bezplatné letné premietania filmov v amfiteátri mestského parku pokračujú aj počas mesiaca august, a to až do vyvrcholenia najväčších mestských slávností – Dni mesta Trebišov (26.8.)

Na všetkých návštevníkov čaká plejáda horúcich filmových hitov rôznych žánrov.

© 2024 MESTO TREBIŠOV