Vykročte s nami správnym smerom - celoslovenská edukačná aktivita

02.06.2016

V Trebišove sa uskutoční celoslovenská edukačná aktivita VYKROČTE S NAMI SPRÁVNYM SMEROM, ktorej cieľom je včasne zachytiť chronické žilové ochorenie. Ochorenie je nielen nebezpečné pre zdravie ľudí, ale aj nepríjemné, či už z fyzického alebo estetického hľadiska. 

Ide o celoslovenskú akciu, ktorá sa uskutoční tento rok už po 4-krát. Road show odštartovala 25.4.2016 v Pezinku a potrvá až do konca júna 2016, mobilná ambulancia pôjde naprieč Slovenskom a zastaví až v 46 mestách.

Mobilná ambulancia bude umiestnená pred lekárňou Apis v Trebišove, a to v dňoch 3.6. a 15.6.2016 v čase od 9,00 hod do 18,00 hod. Tím skúsených odborníkov Vám zdarma diagnostikuje, vyšetrí a poradí ako správne postupovať pri liečbe chronického žilového ochorenia.  

Okrem ambulancie bude pre širokú verejnosť pripravená nafúknutá gigantická maketa žily, ktorej vnútrom sa bude dať prejsť, a ktorá poskytne záujemcom množstvo informácii o tomto ochorení.

Bonusom v tomto roku je súťaž, do ktorej sa môže zapojiť každý návštevník. Počas 46 dní roadshow vyhrá každý deň jeden vyžrebovaný výherca poukaz v hodnote 50 € na športovú obuv.

Prílohy:

© 2024 MESTO TREBIŠOV