Otázky a odpovede

Vážení občania

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy? Napíšte svoju otázku a v čo najkratšom možnom čase uverejníme odpoveď v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti.

Vyhradzujeme si právo neuverejniť všetky otázky, najmä otázky s vulgárnym obsahom, anonymné otázky (ak nie je uvedené meno a priezvisko pisateľa), otázky, ktoré sa netýkajú problematiky mestskej samosprávy alebo niečo, čo nemá charakter otázky.

Dodávame, že táto forma komunikácie nenahrádza informačnú povinnosť mesta v zmysle platných právnych predpisov SR.

19.11.2013 19:40 - Patrik Jäger L SáRU 2501/1

klietky na kontajnery urobiť na sidlisko juh

15.11.2013 12:01 - valika

podnet-mohli by ste prosim niecim/zeminou,apod.zasypat "jarky",ktore vznikli pri odstranovani asfaltu na Hodvabnej ulici?bolo to nasilne hrubo vyryte,na stromoradi pri bytovke 2275,je asi20metrovy pas,kde su priam odhalene korene stromov a su tam jamy,vedla obrubnikov,ktore predtym neboli,zle sa chodi na cestu,ku kontajnerom ,kedze tu byvaju aj starsi ludia,moze prist k urazu a je to aj neesteticke,kedze chodnik je sice pekny novy ,ale popri nom diery,staci par furikov zeminy

13.11.2013 11:33 - Rabatinová

Máte za úlohu vyčistiť prostredie Juh,na jeho zveľadenie,to bol koho nápad že v predu z hlavnej ulice na sídlisku juh previezli odpad za najnovšie obytné domy -modrá bytovka,tam je teraz krásny výhľad na smetisko ,teraz sa tam budu prehrabávať asociáli .Ďakujeme za krásne prostredie.

11.11.2013 13:15 - MAriana K

dobry den chcem sa opytat preco ked zavolam na 159 a nahlasim nieco ze sa niede deje napr ako nedavno cigany pod bytovkou rozoberali postel !! triskali skakali po nej bordel hluk! tak som zavolala preco nik neprisiel? a o niekolko minut som ich stretla na vedlajsej ulicii ako sa kludne prechadzaju ako by sa nic nedialo! nestalo sa to prvy krat! BASCHVAL SOM CAKALA CI DOJDU ALEBO NIE.. ale nedosli tak komu taky cas volat?

10.11.2013 22:19 - Bula

dobrý deň chcel by som sa len opýtať kedy mesto plánuje v roku 2014 začať stavať nove parkovacie miesta na juhu a keď mesto to spraví tak ako je to na tamtom videu bude to nádhera

10.11.2013 11:51 - Jaro

Chcem sa opýtať, čo plánuje mesto urobiť s autovrakmi po sídliskách a či neplánuje využiť AVIU - odťahovú službu, ktorú získala od MV SR. Moožno by pomohlo vytvoriť miesto na stránke mesta, kde by boli tieto vraky nahlásené.

09.11.2013 12:47 - valika

podnet-neviem, ci viete,ze siroky chodnik /novovybudovany a parkovisko za bytovkou 2275/ulHodvabna ,pri plote...,tento chodnik vyuzivaju napriek znacke vodici ako cestu smerom na Ternavsku ulicu,hlavne vodici zo Severnej,alebo pod.skracuju si cestu,nejde o vyjazd z parkoviska...takze ohrozuju deti,starsich apod,navyse je tu detske ihrisko asi sa nebral do uvahy tento fakt pri jeho stavbe,dfost je to tu nahustene,kedze vsade su auta,pomaly nam vlzu do obavycaky,co s tym bude mesto robit?

08.11.2013 10:02 - Jana T.

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať, či začne Mesto Trebišov riešiť stále väčší výskyt žobrajúcich mladistvých Rómov pri Kauflande. Pomaly sa tam bojím chodiť nakupovať, pretože po východe z Kauflandu s 2 malými deťmi, kabelkou a nákupnými taškami neviem, na čo mám skôr dávať pozor. Keď idem nákup naložiť do kufra auta, obklopia nás a ja len rýchlo pošlem deti do auta a v strachu a v rýchlosti nakladám nákup do kufra. Toto podľa mňa nie je normálne, aby sa človek v meste bál chodiť nakupovať. Je to obrovská hanba pre vedenie mesta, že tento problém nerieši. Dúfam, že na tento môj príspevok budete reagovať a že sa dočkám toho, že budeme v Trebišove nakladať nákup do áut bez strachu.

07.11.2013 18:29 - Patrik J

oprava amfiteáter aj na buduci Rok

02.11.2013 18:01 - Jan Ramsak

Upozornujem na inzerat ohladom predaja trojizboveho bytu na ulicy berehovska 2215/17 7poschodie ze sa nachadza v sudnom spore a patry do majetkopravneho vyrovnania nieje na predaj

02.11.2013 15:21 - Patrik J

pivnica Rozbitá v mestskom parku

30.10.2013 19:55 - Mariana

Dobry den chcem sa znova opytat kedy sa konecne bude nieco robit s tym reflektorom na sidlisku sever? To sa musi pisat nejaka peticia alebo sa musi vsetko medializovat aby sa veci dali do pohybu.Ja chapem ze preliezky su majetok mesta ale moj osvetleny byt je moj majetok.Neviem ktory umelec to svetlo planoval ale keby ho dal o par metrov dalej na roh chodnika tak by osvetlil ihrisko a nie bytovku .

27.10.2013 19:14 - Jozef

Dobry den,v buducnosti sa vrati hokej naspet do Trebišova? strašne ludom to chyba..dakujem

24.10.2013 11:01 - Andrea Baková

Dobrý deň.
Pri Vub,banke su kolotoče ktoré sú na rozdiel od tých predošlých na vysokej úrovni.Chválim hlavne tichosť prevádzky a minimálne pustenú hudbu s velmi peknými skladbami.Aj cenovo sú na tom lepšie :-)..Chválim mestu túto volbu firmy..Uvítame to mi najmä mamičky na materskej:-)Andrea

23.10.2013 10:47 - Lubo Slivka

Mal by som otázku k dopravnému značeniu zákaz zastavenia na ul. Cintorínskej. Neviem aký účel spĺňa táto dopr. značka, lebo aj tak tam stále stoja vozidlá a či by nebolo rozumnejšie osadiť túto značku na opačnej strane, pretože vozidlá, ktoré parkujú na ul. Cintorínskej, bránia vo výhľade vozidlám vychádzajúcim od bytovky č. 2221. Ďakujem za odpoveď.

22.10.2013 21:57 - Mirko Soták

Pán Primátor Vám zrejme otázka k zvláštnemu postupu pracovníkov Technických služieb mesta Trebišov ohľadom likvidácie zvieracích výkalov s "zelených" kontajnerov, ktoré naplňujú psíčkari za blokom 2221 a 2220 - nevonia. Doposiaľ sa nikto s kompetentných k hrubému porušeniu hygieny v našom meste, ktoré som Vám avizoval prostredníctvom tejto webovej stránky - NEVYJADRIL! Mám za to, že táto stránka zrejme uvádza len poniektoré - menej nepríjemné otázky. Zrejme je potrebné uverejňovať otázky aj v televízii a denníkoch, aby Ste sa starali o naše mesto tak, ako máte.Žeby pravda "bolela"? Videlo to viac ľudí, iste by radi vedeli odpoveď aj na túto ozázku.

22.10.2013 14:29 - valikasimkova

viem uz dopredu ze to zase neuverejnite ako moje minule pripsevky,,ale kedze asfaltovanie severu-chodnikov- skoncilo,bolo by namieste poupratovat opat kopy asfaltu,co zanechali robotnici,spati to okolie,to uz na vami uverejnenych foto nie je...konkretne kopa pri prechode zo Severnej k Jednote pod stromom ale aj inde,a tiez by som chcela upozornit na alsfaltom zaliate cistiace rohoze pred vchodmi,ako toto chcete poriesit,vsetka hruba spina sa nosi dnu do bytov

21.10.2013 14:05 - občan mesta Trebišov

Pán primátor,
dokedy budeme chodiť po mestskom úrade ako po kasárňach? Mladí vysokoškolsky vzdelaní ľudia nemajú prácu a vy zamestnávate vyslužilých vojakov poberajúcich výsluhové dôchodky vo výške švornásobku minimálnej mzdy. Autorita sa kúpiť ani vynútiť nedá, a preto mlčanie Vašich podriadených neznamená ich spokojnosť. Práve naopak. Zamestnanci v preddôchodkovom veku, ktorí mlčia len aby neprišli o živobytie prijímajú aj ponižovanie a šikanovanie, znižovanie ich samotnej dôstojnosti. Toto je Vaša predstava o rozvoji, o naplnení Vašich cieľov a plnenie predvolebných sľubov? Na dôvažok..spôsobilosť človeka pre výkon funkcie nezávisí len od kvalifikačných ale aj od osobnostných predpokladov. Riešenie svojich osobných komplexov na svojich zamestnancoch je úbohé.

21.10.2013 00:34 - jana mihalova

Dobry. chcem sa opytat kedy budeme mat PORIADNU cestu k nasim domom!! byvam na paricove č.d 62 ale ta cesta co ste akoze dali do poriadku je otrasna a mohli by ste sa HANBIT!! ten bordel co ste nazvažali a akoze opravili je des! chodime domov ako keby sme boli nejaky dobytok!! to ze si nicime gumy na autach to vas nezaujima ....!! len nech vy mate poriadne cesty ....a ako rodiny sa budeme stazovat dalej .....do tabora su lepsie cesty ....im mozte dat asfalt a my nech chodime ako stado volov ....

19.10.2013 12:26 - Michal Fedor

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať vedenia mesta TV, prečo vybraná firma na vodorovné značenia, prevádza práce až teraz, keď už začína zima ? Ako bola uzatvorená zmluva na prevedenie vodorovného značenia ? Toto sa malo previesť už máji a nie v októbri! To sme takí bohatí, že takto vyhadzujeme peniaze z našich daní ? Prečo táto firma, ktorú vidím po celom východe naberie zákazky a potom to kapacitne nezvláda ? Bude táto firma aj sakcionovaná za oneskorenú prácu, alebo s tým niekto súhlasil v tomto termíne a keď tak prečo ? A na záver ešte jeden postreh : na ceste z ul .kpt. Nálepku na cestu 1 triedy smer Slov. Nové Mesto je na vozovke vodorovná dopr. značka STOP, ale aj zvisla dopr. značka DAJ PREDNOSť V JAZDE a to isté je v smere od SAD popod nadjazd a zas na tú istú cestu v smere na Slov.Nové Mesto ! Čo sio nás myslia tí vodiči kamiónov ? Čo má vodič dodržiavať ?

18.10.2013 01:23 - Beáta Čmilová

Ešte raz vás pozdravujem. Neodpovedáte mi prosím na otázku, či sa neplánujú robiť parkovacie miesta a vnútorná cesta okolo parčíku (dvora) medzi ul.ČsA a J. Husa. Parkuje sa tu na blate, v kalužiach a na tráve. Cesta je samá diera a výtlk. Je to hrozné. Vopred dakujem za odpoved.

16.10.2013 23:28 - Ján Hudáček

Dobrý deň. Bývam na Kutnohorskej už 18-násty rok a trpezlivo čakám, kedy dôjde k oprave chodníkov aj na našej ulici. Dočkám sa?

16.10.2013 23:26 - Ján Hudáček

Dobrý deň. Bývam na Kutnohorskej už 18-násty rok a trpezlivo čakám, kedy dôjde k oprave chodníkov aj na našej ulici. Dočkám sa?

16.10.2013 23:26 - Ján Hudáček

Dobrý deň. Bývam na Kutnohorskej už 18-násty rok a trpezlivo čakám, kedy dôjde k oprave chodníkov aj na našej ulici. Dočkám sa?

16.10.2013 13:31 - Oľga Wurschnerová

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či pán primátor a zamestnanci mestského úradu čítajú služobný mail, ktorý je uvedený na stránke mesta. Prosím o odpoveď na môj mail. Ďakujem.

15.10.2013 17:05 - Oľga Wurschnerová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či pán primátor, resp. páni na mestskom úrade čítajú naše podnety, ktoré im posielame na služobný mail. Odpoveď som totiž žiadnu nedostala, ani v máji od Ing. Princíka, ani teraz od pána primátora. Ak ich nikto nečíta, načo je potom uvedená všade mailová adresa?

14.10.2013 17:59 - Oľga Wurschenrová

Dobrý deň, pán primátor, čítate občas služobný mail?

14.10.2013 07:54 - Katarína Kiselová

Ďakujem za rýchlu odpoveď a uverejnenie nového cestovného poriadku, no chcem upozorniť, že nie je kompletný. MHD č.1 z Milhostova na Paričov má aj 2. stranu, teda opačný smer Paričov - Milhostov, bolo by to dobré doplniť.

11.10.2013 20:05 - J.Zbojovský

Prečo neodpovedáte na všetké otázky.
Moja otázka bola ohľadom smetných košov v mestskom parku.

11.10.2013 08:31 - valikasimkova

pytam sa,kedy bude odstranena sutina/aj vel ke kamene/ktore su na kopkach po okoli chodnikov,ktore boli novoasfaltovane na Severe,navyse su tam aj zvysky noveho asfaltu,tak,kedze boli vynovene chodniky,je treba upratat aj okolie nich,prip.dosypat zeeminu,nie kamen na mieste,kde vznikli nezrovnalosti v terene,dakujem

© 2024 MESTO TREBIŠOV