Deň detí v Trebišove

15.05.2017

Kedy: 28. mája 2017
Kde: mestský park

Mesto Trebišov pripravuje pekný program pre deti. Nedeľu 28. mája 2017 od 14.00 hod. si môžu trebišovské deti zasúťažiť, zabaviť sa pri rôznych disciplínach a hrách. Návštevníci mestského parku sa v tento deň môžu zapojiť do  Trebišovskej packy. Trebišovská packa bude súťažná prehliadka psíkov. 

Prehliadky psíkov sa môžu zúčastniť krížence, čistokrvné psíky bez PP, ale aj s PP.
Registrácia prehliadky začína vypísaním účastníckeho listu v deň podujatia. Dieťa do 15 r. sa môže zúčastniť len v sprievode dospelého. Pri registrácii je potrebné predložiť platný očkovací preukaz. Každý zaregistrovaný účastník dostane súťažné číslo. Po registrácii účastníci prehliadky prezentujú svojich domácich miláčikov. Porota na základe kategórií hodnotenia vyberie z každej kategórie jedného víťaza. Psíky a sučky budú súťažiť spoločne vo vyhradenom priestore v sprievode svojich majiteľov.

Čo sa bude v súťaži hodnotiť?

Hodnotiť sa bude zvládnutie jednoduchých povelov, prekonávanie prekážok, správanie psíka, ukážky trikov a poslušnosť psíka. Jeho celkový výzor, ale i zapôsobenie na porotu. 

Okrem Trebišovskej packy chystajú odborní zamestnanci Centra voľného času  stanovišťa, na ktorých budú deti, po absolvovaní tvorivých a pohybových úloh, odmenené. Zapoja sa tu do skoku vo vreci, vyskúšajú si kopy na futbalovú bránku a lov rýb. Nebude chýbať ani hod loptičkou na cieľ a stanovište „Popolvár“.
Ukážky zásahov odprezentuje mestská polícia a na lúke v parku nájdete pásť sa domáce zvieratká z Mestského hospodárského strediska. Deti budú lákať aj silné a dunivé motorové stroje, na ktorých prídu MOTORKARE z Trebišova. 

Prílohy:

© 2024 MESTO TREBIŠOV