Otázky a odpovede

Vážení občania

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy? Napíšte svoju otázku a v čo najkratšom možnom čase uverejníme odpoveď v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti.

Vyhradzujeme si právo neuverejniť všetky otázky, najmä otázky s vulgárnym obsahom, anonymné otázky (ak nie je uvedené meno a priezvisko pisateľa), otázky, ktoré sa netýkajú problematiky mestskej samosprávy alebo niečo, čo nemá charakter otázky.

Dodávame, že táto forma komunikácie nenahrádza informačnú povinnosť mesta v zmysle platných právnych predpisov SR.

09.06.2014 20:46 - A.S.

Dobrý deň, bývam na ulici T.G.Masaryka 1523 a rada by som sa Vás spýtala, či v blízkej budúcnosti neplánujete opravu chodníkov na tejto ulici Na Berehovskej sa už oprava začala a chodníky sa opravujú až po vchody bytovky. Pri našom dome sú chodníky v hroznom stave, tú opravu by veľmi potrebovali, hlavne okolo bytovky. Ďakujem.

Odpoveď

V tomto roku sa neplánuje oprava chodníka na ulici T.G.Masaryka pred bytovým domom č. 1523. V minulom roku sa na Vašej ulici rekonštruovali chodníky na severnej strane jednosmerky a celý úsek južnej strany ulice od budovy Hasičského a záchranného zboru po ulicu Stavebnú. V blízkosti Vášho bydliska budú v tomto roku opravované chodníky na ulici Kutnohorskej a Komenského severne od kruhovej križovatky pri Kauflande, ktoré sú v horšom technickom stave, ako chodník pred Vašim bytovým domom.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

04.06.2014 07:42 - fanúšikovia hokeja

Dobrý deň.

Váženy p.primátor váženi poslanci mestského zastupiteľstva.

Píšem Vám v mene priaznivcov hokeja z mášho mesta ako aj z bliského okolia.Po meste sa povráva,že aj v nasledújucej sezone mesto nebude mať zastúpenie v seniorskom hokeji.Vieme že hokej nebol v meste nikdy pod záštitou mesta .Nemali by sme dopustiť aby zanikol.Za niekolko rokov aj za pomoci mesta dosiahol slušnú úroven.Patrí Vám vdaka za podporu mladeznického hokeja ked sa Vám na poslednú chviľu ho podarilo zachrániť.Viem že je to úloha ťažka ale este je dostatok času a pomohli aj seniorskému hokeju sa pozviechať.Je mi ľúto chlapcov ked po dovršeni dorasteného veku nemožu pokračovat v tomto športe v rodnom meste.Ich usilie ked trenovali od utleho veku bolo zbytocné.Istotne sa najde 15 chlapcov ktorí by za skromných podmienok mohli hrat druhu ligu.Na Slovenka existujú mladežnicke kluby ktoré zastrešujú aj seniorský hokej netreba ist daleko vid. Humenne Detva atd.Preto Vás prosím aby ste z pozície mesta sa pokusili za pomoci okruhleho stola za učasti podnikatelov mesta tento problem vyriešiť. Nakoľko v meste nie je silny ekonomocky subjekt som presvedcený ,že jedine Vám sa to može podariť.Aj menšie okresné mesta ako Sabinov,Gelnica,atd. to dokážu mohli by sme sa o to aj v našom meste pokusiť.Ved taka krásna hala ktoru nám ju mnohi závidia mala by byt vyuzita cim viacej a prinašala hlavne pocas zimných mesiacoch radost trabišovčanom. Len nespravny hospodár dopusti aby hala nebola vyuzivana cim viacej. Doporucoval by som navrhnut SZLH aby mesto sa zucastnilo na prejekte hokejovej reprezentácie 18 ročných aby mesto ponuklo hokejovu halu ako domovsku pre tento projekt. .Istotme by to prinieslo len pozizívne vysledky pre mesto a isto aj finančné.Preto sa obraciam na Vás s otazkou ci ste nezmenili vaš postoj k seniorskemu hokeju.Vas kladny postoj by istotne potesil priaznivcov hokeja ktori su istotne aj vaši sympatizanti a mozno aj buduci volici.Ked je vôľa a hlavne ochota sa da veľa dosiahnutPreto Vám prajem vela uspechov vo vašej dalšej činnosti ktorá vypliva s vásho postavenia..

Odpoveď

Odpoveď na otázku nájdete na facebookovej stránke Trebišov - oficiálna stránka mesta.

Kancelária primátora

06.06.2014 18:08 - Alena Petriková

kedy sa otvorí Trebišovske kúpalisko :):):):):):):):):):):):)

Odpoveď

Kúpalisko sa otvára v sobotu 14.júna.

S pozdravom

Mgr. Zuzana Albrechtová
Kancelária primátora

04.06.2014 11:53 - Mariana Pesteňová

Pekný deň

Chcem sa opýtať na koho sa mám obrátiť ak si chcem pred mojím dvorom dať značku alebo vyznačiť aby mi tam ľudia neparkovali nakoľko sa nikdy neviem dostať do svojho dvora.Ďakujem

Odpoveď

Mesto Trebišov vyznačuje dopravné značky len na verejných priestranstvách. Zabránenie tomu, aby Vám cudzie vozidlá neparkovali do vjazdu na nehnuteľnosť je možné len akousi úpravou nápisu na oplotení alebo bráne "Neparkovať" - čo má len čiastočný účinok. Vo všeobecnosti platí právna úprava takejto situácie a to v zákone č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke v § 25 písm. u) - vodič nesmie zastaviť a stáť na miestach vjazdov a výjazdov z pozemkov, vjazdov a výjazdov z objektov,..... Porušenie zákona je pokutované a to môže riešiť len dopravný inšpektorát alebo mestská polícia. V tejto situácii Vás môže usmerniť dopravný inšpektorát.


Ing. Iveta Verešová
Oddelenie výstavby a majetku

30.05.2014 18:41 - alena

prajem pekny den je pravda ze sa v trebisove bude stavat OBCHOD CARREFOUR DAKUJEM

Odpoveď

Nemáme žiadne informácie o výstavbe obchodného centra Carrefour v Trebišove.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

02.06.2014 12:58 - Mamina

Rada by so sa opýtala, prečo prosím môžu parkovať osobné autá na chodníku, priamo pred vstupom do bytovky a na trávniku na sídlisku Juh. Deti s byciklami alebo maminy s kočikami sa nemestia medzi autá lebo chodníky sú vždy obsadené odparkovanými autami. Ak by mala prísť záchranka alebo hasiči, nemajú šancu dostať sa ku vchodu bytovky. Ďakujem

Odpoveď

Koncentrácia áut na sídlisku JUH je omnoho vyššia ako pred desiatkami rokov bolo projektované. Je úplne bežné že v rodine sú dve, tri autá ktoré zaberajú väčšiu plochu na parkovanie. Na sídlisku JUH boli vybudované nové parkovacie miesta, v budúcnosti sa bude riešiť celkový projekt prestavby ciest a parkovania na sídlisku JUH. Ak máte problém s prechodom do vchodu bytového domu, volajte číslo 159 - mestskú políciu.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

29.05.2014 16:01 - Jevák

Kedy sa otvorí kupalisko prosím ? :)

Odpoveď

Prevádzka letného kúpaliska začne 14.6.2014 o 10,00 hod.

S pozdravom

Ing. Andrej Čalfa
správca ŠZ

28.05.2014 22:56 - Ing. Emil Ščerba

Parkovanie na sídlisku Sever je dosť chaotické.Zlepšenie by iste prinieslo vodorovné značenie parkovacích miest pred bytovkami na ul. Hodvábnej i Ternávskej.Nie je v silách mesta zabezpečiť vodorovné značenie ?

Odpoveď

Vodorovné značenie parkovacích miest v meste a na sídliskách plánujeme spojiť s obnovou vodorovného značenia hlavných mestských komunikácii. Realizácia však musí počkať na ukončenie opráv výtlkov na týchto cestách.

Ing. Ľubomír Princík
oddelenie výstavby a majetku

28.05.2014 17:25 - Tomáš Schneider

Dobrý deň

Chcel by som sa opýtať či potrebujem povolenie na fotenie svadobných fotiek v trebišovskom parku poprípade v blízkosti kaštieľa?

Odpoveď

Povolenie potrebujete len ak do mestského parku plánujete vstúpiť autom. Vystavíme Vám ho aj na počkanie na Mestskom úrade - oddelenie výstavby a majetku. Potrebné je uviesť dátum, približný čas, typ a ŠPZ. motorového vozidla. Na samotné fotenie povolenie nie je potrebné.

Ing. Ľubomír Princík
oddelenie výstavby a majetku

23.05.2014 17:53 - Petra Bačova

dobrý den chcem sa opýtat kedy konecne sa urobi nejaky prechod alebo podchod cez kolajnicne priecestie,už by bolo nacase same sluby a žiadne činy a strach je prechadzat ci cez kolaje alebo po moste ...dakujem za odpoved a este viac by som dakovala keby sa to už zacalo nieco s tým konecne robit!!!a este policia ma pravo brat pokuty alebo nie?lebo vraj ma len upozornovat obcanov som pocula.dakujem

Odpoveď

Od roku 2011 prebehlo viacero jednaní vedenia Mesta Trebišov so zástupcami Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) o možnosti vybudovania prechodu pre peších cez železničnú trať v Trebišove najlepšie v lokalite pod nadjazdom alebo v blízkosti železničnej stanice. Žiaľ špecifiká širokého koľajiska, intenzity železničnej dopravy, prítomnosť širokorozchodnej trate, rozhľadové pomery a hlavne trvalá snaha ŽSR znižovať počet železničných priecestí ich rušením alebo ich nahradením mimoúrovňovými križovaniami sú dôvodmi, ktoré nedovoľujú vybudovanie priechodu pre peších cez železničnú trať v Trebišove.

Jediným riešením prepojenia mesta a časti za železničnou traťou je vybudovanie nového podchodu, ktorý je navrhovaný v projekte Terminálu IOP. Mesto Trebišov dalo ešte v roku 2012 vypracovať štúdiu Terminálu IOP, ktorá bola podkladom pre Ministerstvo dopravy k vydaniu záväzného pokynu pre ŽSR na vybudovanie Terminálu IOP Trebišov. Projekt je momentálne v štádiu prípravy projektovej dokumentácie a dňa 3.6.2014 bude na Mestskom úrade v Trebišove stretnutie zástupcov VÚC Košice, ŽSR, projekčnej kancelárie PRODEX a vedenia Mesta Trebišov práve k tejto problematike.

Výsledkom spoločného úsilia bude reálne mimoúrovňové a hlavne bezpečné prepojenie štvrte za železnicou s ostatnými časťami mesta.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

24.05.2014 08:30 - Ing.Vnek S.

Dobrý deň!
V mestskom parku sú rozsiahle rovinaté trávnaté plochy.Neuvažuje mesto so zriadením aspoň jedného petangového ihriska na nenáročnú kolektívnu pohybovú aktivitu po vzore napr.Francúzska?
Ďakujem!

Odpoveď

Mesto neuvažuje s vybudovaním petangového ihriska v mestskom parku. Táto hra nemá v našej oblasti žiadnu tradíciu a ste jediný, kto takú požiadavku vzniesol.

Ing. Ľubomír Princík
oddelenie výstavby a majetku

21.05.2014 17:21 - Darina Rusnáková

Dobrý deň! Chcem sa spýtať, prečo pozemok na sídlisku Sever medzi ulicami Ternavská a Hodvábna nie je pokosený?

Odpoveď

Dobrý deň.

Majiteľom uvedeného súkromného pozemku je iná právnická osoba, nie Mesto Trebišov.

Michal Davala
Technické služby mesta Trebišov

17.05.2014 18:43 - lubo cap

na vychodnej strane zimneho štadiona je asi na dvoch miestach uvolnena velka plocha fealoveho oblozenia .bolo by dobre to upevnit lebo ked sa do teho oprie silny vietor postrhuje to vsetko dole a bude este vecia škoda .

Odpoveď

Dobrý deň,

Ďakujem za upozornenie. Pri osobnej prehliadke som na východnej strane zimného štadióna nezbadal žiadnu uvoľnenú plochu fealového obloženia. Na severnej strane je časť fealového obloženia zničená vandalmi, ktorá bude v najbližších dňoch opravená.
Ak ste presvedčený, že na východnej strane zimného štadióna je feal niekde uvoľnený, rád sa s Vami stretnem a prejdeme okolie zimného štadióna osobne.

S pozdravom

Ing. Čalfa Andrej
správca ŠZ

11.05.2014 21:19 - Darina Valovska

Dobry den. Chcela by som sa opytat preco je za nasou bytovkou prevrateny bilbord nikto ho zatial nespratal aj ked je uz značne poskodeny .nachadza sa medzi blokmi na ul. Komenského ,1.Decembra pri kotolni. Keďže sa tam hraju deti po chodníku sa neda v zlom počasí prejsť. Ďakujem

Odpoveď

Na podobnú otázku bolo odpovedané už 14.4.2014:

Pozemok č. 2257/149, na ktorom je detské ihrisko a spílený billboard nie je vlastníctvom Mesta Trebišov, ale súkromnej spoločnosti FOLMAR a.s. Trebišov. Mesto vyzvalo majiteľa k odstráneniu billboardu.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

07.05.2014 09:22 - Ing. Juraj Ondovčík

Dobrý deň,

poprosim Vas o informáciu,
kde nájdem na web stránke mesta platný územný plán, pričom priamy odkaz: http://www.trebisov.sk/strategicke-dokumenty/uzemny-plan
nezobrazuje UP.
Vraj sa na stránke pracuje...

Dakujem.

Odpoveď

Spracovateľ Územného plánu mesta Trebišov - firma Urban Trade Košice bol niekoľkokrát vyzvaný aby odstránil technické nedostatky na stránke http://www.trebisov.sk/strategicke-dokumenty/uzemny-plan . Do dnešného dňa náprava nebola zrealizovaná. Do územného plánu môžete nahliadnuť na Mestskom úrade na oddelení výstavby a majetku.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

06.05.2014 21:24 - rodič

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať prečo sa rekonštrukcia budovy materskej škôlky (ul. 29. augusta) - výmena okien a zateplenie vykonáva pri plnej prevádzke škôlky a nie počas letných prázdnin?

Odpoveď

Výmena okien a zateplenie čelnej steny Materskej skôlky na ulici 29. augusta bolo s prihliadnutím na menší počet detí technicky možné aj počas prevádzky škôlky. Počas letných prázdnin bude prebiehať rekonštrukcia väčšej materskej škôlky na ulici Komenského.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

06.05.2014 10:43 - Zdenek Dinda

Dobry den.Byvam na ul.Skultetyho 1945/12 a pred oknami mam velke stromy napr.vrba/kvoli ktorym nemam cele doobeda do dvoch izieb vobec slnko.Okrem toho z tejto vrby pri vetre sa lamu dost velke konare ktore padaju na chodnik.Zazrakom doteraz nikoho nezranili.Da sa s tim niečo robyt?Dakujem.

Odpoveď

Vaša požiadavka bude odstúpená na Mestské hospodárske stredisko ako správcu zelene, ktoré na základe miestnej obhliadky a posúdenia stavu veci následne zrealizuje orezanie konárov drevín, ktoré tienia Vami uvádzané obytné priestory.

Ing. Eva Bučková
oddelenie výstavby a majetku

06.05.2014 20:30 - bozka

Dobrý deň,chcem sa v prvom rade podakovat zodpovedným pracovníkom tech. služieb ktorí "nám "pomohli vykopať zeminou zasypaný kovový odpad z trávnika medzi bytovkami,moja otázka vlastne nebola otázka ale prosba zrejme preto ste ju neuverejnili, vrela vďaka za pomoc a prajem Vám pekný a slnečný máj, ďakujem.

03.05.2014 16:45 - dzandy

Chcel by som sa opýtať, či mesto TV plánuje zriadiť inú televíziu namieto TV Zemplín, a z akých prostriedkov ju chce financovať, zakúpenie licencie, prevádzku , plat zamestnancov, SOZA poplatky, a iné.
Bude to náhrada za TV Zemplín?Poprosím o odpoveď. Nie o zamietnutie do koša. Ľudí,
Vašich voličov, to zaujíma.

Odpoveď

TV Zemplín nepatrí Mestu Trebišov, je to súkromná spoločnosť, preto mesto o jej činnosti nerozhoduje. Mesto neplánuje zriadiť súkromnú televíziu.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

01.05.2014 22:24 - alena pavlova

Dobrý deň, chcem sa opýtať,či mesto neplánuje v blízkej budúcnosti opraviť chodníky na Puškinovej ulici. Sú v katastrofálnom stave. ďakujem za odpoveď

Odpoveď

V tomto roku sa bude opravovať západná strana Puškinovej ulice. Momentálne prebieha výberové konanie na zhotoviteľa.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

28.04.2014 08:44 - Marta

Dobrý deň
rada by som vedela,kedy mesto plánuje opravu chodníkov a parkovacích miest na sídlisku medzi ulicami Čsl. armády a Jána Husa z vnútornej strany ulíc ? Nachádzajú sa tu jamy a stále je v nich voda pre ktoré sa pomaly nedá vyjsť a vojsť do bytovky, dokonca sa už parkuje aj na trávnatých plochách a na bývalom ihrisku.
Chodníky a mestské komunikácie sa opravujú na sídliskách, ktoré boli postavené neskôr napr. sídlisko Sever a Juh, ako bytovky na ul. Jána Husa a Čsl. armády a tam sa chodníky a parkovacie miesta opravujú už niekoľko rokov. Ďakujem za skorú odpoveď

Odpoveď

Na túto tému bolo odpovedané už 9.4.2014. Práce na tomto sídlisku začnú v druhej polovici roka.

Odpoveď z 9.4.2014:

V tomto roku bude rekonštruované celé nádvorie sídliska Mier - sídlisko medzi ulicami Čsl. armády a Jána Husa. Budú opravené všetky spevnené plochy slúžiace pre chodcov a pre osobné autá. Po obvode zelenej plochy nádvoria budú vybudované nové parkoviská. Na tomto sídlisku bude umiestnené aj nové detské ihrisko.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

20.04.2014 14:17 - lukas

Dobrý deň. Chcem sa spýtať prečo sú kolotoče znova na Berehovskej ulici na trávnatej ploche medzi VÚB bankou a Slávia centrom? Je to obytná zóna, žijú tu starší obyvatelia mesta a veľa detí a keď kolotočiari pustia hudbu na obed tak ju vypnú až večer a nehovoriac o naších spoluobčanoch. Prečo nem§žu byť rozložený ako to bolo doteraz na parkovisku pri plavárni. Poznam "x" ľudí ktorím to prekáža. Ďakujem za odpoveď.

Odpoveď

Dobrý deň,

kolotoče na ulici Berehovskej sú umiestnené na súkromnom pozemku s písomným súhlasom vlastníka. Vzhľadom k tomu, že v minulom roku boli na prevádzkovateľa týchto atrakcii pozitívne ohlasy predovšetkým zo strany obyvateľov tejto časti mesta, nebol dôvod hľadať argumenty, prečo atrakcie s prichádzajúcimi májovými dňami zakázať. Prevádzkovateľ bol v stanovisku mesta upozornený na blízkosť obytnej zóny, ako aj na možnosť zákazu prevádzky, ak budú zo strany obyvateľov oprávnené sťažnosti na nadmernú hlučnosť.

Ing. Michal Lovas
Oddelenie výstavby a majetku

25.04.2014 21:39 - Peter

Dobrý den,
Chcel by som sa informovat ohladom kupy pozemku pri zimnom štadione, kde sa momentalne pomaly buduju domy na novej ulici. Je možna kúpa pozemku alebo ako treba postupovat pre ziskanie pozemku a vystavbu domu. Dakujem

Odpoveď

Pri zimnom štadióne na Gaštanovej ulici je momentálne voľný už len jeden stavebný pozemok parc. č. 3966/675 o výmere 636 m2 . Zámer predať nehnuteľný majetok mesta je zverejnený na úradnej tabuli mesta, kde sú uvedené aj podrobnosti predaja - Zámer predať nehnuteľný majetok spôsobom priameho predaja

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

24.04.2014 20:39 - jaro.l

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať, kedy budú dni mesta Trebišov a aký bude program. Zaujíma ma hlavne vystúpenie skupín a spevákov, nakoľko som sa zapojil do ankety, kde sa zisťoval záujem o skupiny - spevákov. Skupina VIDIEK a Pavol Hamel boli minulého roku dobrou voľbou.
Taktiež by som chcel upozorniť na miesto pod schodiskom pri trafostanici OD BILLA. V noci tam prespávajú bezdomovci ktorých sa ľudia boja. Vzhľadom k tomu, že sa pravdepodobne jedná o súkromný pozemok žiadam Vás, aby ste požiadali majiteľa, aby si miesto zabezpečil napr. otváracou mrežou.
Ďakujem

Odpoveď

Dni mesta budú v termíne od 28. - 30.8.2014. Podľa Vašej otázky, zaujíma Vás, ktoré skupiny a speváci budú vystupovať. Tak mal by to byť Samo Tomeček Band - so známou zostavou z relácie Milujem Slovensko, skupina Polemic, skupina Desmod a tiež aj I.M.T Smile. Okrem programu skupin sú naplánované rôzne sprievodné programy, súťaže, atrakcie a pod.

MsKS Trebišov

22.04.2014 19:35 - Mirka M.

Dobrý deň,
chcem sa opýtať,či mesto zamestnáva žienky ako opatrovateľky k starším ľuďom?Mám záujem o takúto prácu.Bolo by fajn si takto privirobiť pre mamičky,ktoré sú samé a majú celý deň deti v škole a škôlke.
Za odpoveď Ďakujem

Odpoveď

Mesto Trebišov vykonáva domácu opatrovateľskú službu pre fyzické osoby s trvalým pobytom na území mesta Trebišov, ktoré sú odkázané na pomoc inej fyzickej osoby v súlade so Zákonom č. 448/2008 Z. z. v platnom znení. Ku odkázaným fyzickým osobám na poskytovanie domácej opatrovateľskej služby mesto prijíma opatrovateľky, ktoré musia spĺňať podmienku vzdelania, t. j., mať strednú zdravotnú školu so zameraním na opatrovateľstvo alebo absolvovanie akreditovaného kurzu zameraného na opatrovateľstvo v rozsahu min 220 h. Žiadateľ, ktorý spĺňa podmienky vzdelania si môže dať žiadosť o prijatie do zamestnania na MsÚ v Trebišove, odd. soc. vecí , M. R. Štefánika 862/204, 075 25 Trebišov. V súčasnosti Mesto Trebišov zamestnáva 36 opatrovateľov.

Ing. Darina Vaľová
Oddelenie sociálnych vecí

23.04.2014 09:56 - Martin Sabo

Kedy plánuje mesto opraviť komunikáciu na IBV Juh, hlavne na ul. Dargovská, Stredná a Západná?Stačilo by len doplátať diery. Ďakujem.

Odpoveď

S opravami mestských komunikácii sa začne v 18. týždni tohto roku. V prvom rade sa opravia hlavné - najviac používané cesty a neskôr cesty v okrajových štvrtiach mesta, vrátane IBV JUH.

Ing. Ľubomír Princík
oddelenie výstavby a majetku

19.04.2014 10:46 - lubo cap

nedala by sa dat nejaka zabrana medzi bytovkami na komenskeho ulici jak je zakladna škola nakolko si tam dos často kratia cestu vodiči po chodniku .

Odpoveď

Technické služby mesta Trebišov dostali pokyn nainštalovať zátarasu na chodník medzi bytové domy č. 2211 a 2206 na ulici Komenského.

Ing. Ľubomír Princík
oddelenie výstavby a majetku

23.04.2014 09:25 - Marcel

Dobrý deň.Nie je v pláne kompletná oprava cesty medzi Trebisovom a Velatami?

Odpoveď

Dobrý deň,

uvedený úsek nie je v správe Mesta Trebišov. So žiadosťou o informácie sa prosím obráťte na Správu ciest košického samosprávneho kraja.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

18.04.2014 10:48 - Ľudo

Dobrý deň, sú ešte niekde v meste umiestnené koše na použité šatstvo. Ďakujem

Odpoveď

Mesto Trebišov nemá v meste koše na zber použitého šatstva, zabalené nepotrebné šatstvo môžete priniesť priamo na MsÚ v Trebišove v pracovných dňoch od 7,30 h do 17,00 h počas vyhlásenej jarnej zbierky šatstva, t. j. do 30.5.2014.

Ing. Darina Vaľová
Oddelenie sociálnych vecí

16.04.2014 20:52 - Vlado

Dobry den, neplanujete do fitness centra zakupit bezecke pasy a nove stacionarne bicykle?

Odpoveď

Zdravím Vás, môžem Vás ubezpečiť, že sa touto myšlienkou vážne zaoberáme a plánujeme v ďalších týždňoch doplniť vybavenie posilňovne o nové kvalitné posilňovacie stroje.

Ing. Andrej Čalfa
správca ŠZ

© 2024 MESTO TREBIŠOV