Oznámenie o začatí územného konania a o nariadení ústneho konania podľa § 36 ods. 4 zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov

30.04.2013

MESTO TREBIŠOV
Stavebný úrad
M. R. Štefánika 862/204
075 25 Trebišov


Trebišovská energetická, s.r.o., Poľná 2480/4, Trebišov podala dňa 30.4.2013 návrh na vydanie rozhodnutia o umiestnení stavby „Optimalizácia distribučnej sústavy tepla v Trebišove“ na pozemkoch parc. č. líniová stavba  v katastrálnom území Trebišov.

Uvedeným dňom bolo začaté územné konanie.

Stavba pozostáva z troch etáp:

1. Etapa : Prepojenie centrálneho energetického zdroja s distribučnou sústavou

2. Etapa:  Centralizácia distribučnej sústavy tepla

3. Etapa: Rekonštrukcia distribučnej sústavy tepla

 

Mesto Trebišov, ako príslušný stavebný úrad podľa § ll7 zákona č. 50/l976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku /stavebný zákon/ v znení neskorších predpisov v súlade s ustanovením §36 stavebného zákona oznamuje začatie územného konania dotknutým orgánom a známym účastníkom konania a súčasne nariaďuje na prerokovanie návrhu ústne konanie spojené s miestnym zisťovaním na deň

27.5.2013 (pondelok) o 9.00 hod.

so zrazom pozvaných na Mestskom úrade v Trebišove, 3. posch., č. dv. 315 (zasadačka).

Do podkladov rozhodnutia možno nahliadnuť pred dňom ústneho konania na stavebnom úrade v Trebišove a pri ústnom konaní. Účastníci konania môžu svoje námietky a pripomienky k návrhu uplatniť najneskôr pri ústnom konaní, inak sa na ne neprihliadne. V rovnakej lehote oznámia svoje stanoviská dotknuté orgány štátnej správy, inak v zmysle §36 ods.3 stavebného zákona má sa za to, že s návrhom z hľadiska ním sledovaných záujmov súhlasia.

 

Toto oznámenie má povahu verejnej vyhlášky podľa § 36 ods. 4 zák. č. 50/1976 Zb. /stavebný zákon/ v znení neskorších predpisov a musí byť vyvesené po dobu 15 dní na úradnej tabuli mesta Trebišov.

 

Ing. Marián Kolesár

primátor

Oznámenie o začatí územného konania

Optimalizácia distribučnej sústavy tepla v Trebišove - Technická správa

Trebišov - návrh etáp (legenda k etapám je na 2. strane)

© 2024 MESTO TREBIŠOV