Prenosy zápasov MS v hokeji bude mesto premietať v amfiteátri/ divadelnej sále

07.05.2019

Prvý zápas slovenskej reprezentácie MS v ľadovom hokeji Slovensko - USA (20.15 h) si môžu obyvatelia mesta pozrieť, z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok, v divadelnej sále MsKS
 

Piatok 10. mája 2019 sa začnú dlho očakávané Majstrovstvá sveta v hokeji 2019. Jedinečnú atmosféru priamo zo šampionátu vám prenesieme do mestského amfiteátra.

Hlavné mesto i druhé najväčšie mesto Košice sa stanú dejstvom významného šampionátu. Metropola východu sa tak stane na pár dní domácim mestom pre slovenský tím na svetovom turnaji a zároveň domovom ďalších hokejových reprezentácií, redaktorov médií z rôznych krajín a v neposlednom rade i fanúšikov z celého sveta.

Aj mesto Trebišov bude v nadchádzajúcich 16-tich májových dňoch žiť hokejom a pre svojich obyvateľov – fanúšikov hokeja ponúka možnosť prežiť neopakovateľnú hokejovú atmosféru prostredníctvom premietania priamych prenosov z košickej Steel arény.

Večerné zápasy (20:15 h) našej reprezentácie bude mesto Trebišov prenášať na veľkoplošnej premietacej ploche v amfiteátri mestského parku. Slovenská reprezentácia, ktorá je zaradená v základnej A- skupine, sa prvýkrát predstaví svojim fanúšikom piatok 10. mája o 20:15 hod.

Neseďte  doma pri televízii, príďte držať prsty a skandovať na amfiteáter. Nič podstatné z hry Vám neujde, online prenosy zo slovenských zápasov svetového šampionátu začíname premietať už tento piatok 10. mája! 

V prípade nepriaznivých poveternostných podmienok budú zápasy premietané v divadelnej sále MsKS.

© 2024 MESTO TREBIŠOV