Realizácia projektov participatívneho rozpočtu 2020 je preložená

25.05.2020

Aktuálna situácia súvisiaca so šírením ochorenia COVID-19 obmedzila chod prakticky celej spoločnosti, výnimkou nie sú ani samosprávy. Všetky kultúrne, spoločenské či športové aktivity boli buď zrušené, alebo preložené na neurčito. V dôsledku preventívnych opatrení súvisiacich s vyhlásenou mimoriadnou situáciou, mesto Trebišov s poľutovaním konštatuje, že v roku 2020 nie je možné pokračovať v participatívnom rozpočte mesta, podľa jeho pôvodného plánu. 

Mesto zohľadňuje aktuálnu pandemickú situáciu, ako aj záujem všetkých zainteresovaných využiť v maximálnej miere vynaloženú energiu a prácu, ktorá bola investovaná do príprav tohtoročných projektov, jednak zo strany mesta, a takisto aj jeho obyvateľov.

Z uvedeného dôvodu vedenie mesta rozhodlo, že realizácia všetkých víťazných projektov participatívneho rozpočtu 2020 sa presúva na rok 2021.
O všetkých dôležitých zmenách a aktualizáciách harmonogramu participatívneho rozpočtu bude verejnosť včas informovaná prostredníctvom komunikačných kanálov a platforiem mesta.

Ďakujeme za doterajšiu spoluprácu, pochopenie a trpezlivosť.

Mesto Trebišov

© 2024 MESTO TREBIŠOV