Do práce na bicykli

13.05.2021

V období od 1. apríla do 7.júna 2021 prebieha na Slovensku registrácia do kampane DO PRÁCE NA BICYKLI. Ide o súťaž, určenú pre všetkých obyvateľov slovenských miest, ktorí sa v termíne do 7. júna 2021 v zmysle štatútu súťaže oficiálne zaregistrujú na internetovej stránke www.dopracenabicykli.eu.

Zamestnanci každej spoločnosti, inštitúcie a organizácie pôsobiacej na území nášho mesta, majú možnosť bezplatnej registrácie 2 až 4-členných tímov. Tímy vytvárajú (registrujú sa) podľa vlastného uváženia, najneskôr však do 7. júna na www.dopracenabicykli.eu (v pravom hornom rohu na úvodnej stránke je potrebné kliknúť na registráciu tímu).

Ich úlohou je počas mesiaca JÚN dochádzať do zamestnania bicyklom, verejnou dopravou alebo pešo a viesť si o tom evidenciu na internetovej stránke www.dopracenabicykli.eu v zmysle štatútu súťaže. Navyše, tento rok sa súťaže môžu zúčastniť aj zamestnanci, ktorí pracujú z domu na home office.

Registrovaní zamestnanci súťažia o viaceré zaujímavé ceny, zistia, koľko CO2 ušetrili svojím ekologickým spôsobom dopravy do práce v porovnaní s cestou autom a pomôžu tiež vylepšiť celkové štatistiky konkrétnej spoločnosti, ale aj mesta.

Veríme, že hlavnou motiváciou pre zapojenie sa do súťaže bude predovšetkým dobrý pocit zamestnancov - súťažiacich, že šetria svoje zdravie, svoje financie, svoje mesto, životné prostredie a posilňujú svoju imunitu.

Pripojte sa k stovkám firiem a organizácií po celom Slovensku, ktoré svojou účasťou zlepšia pracovnú klímu zamestnancom, ich fyzickú aj duševnú kondíciu, spokojnosť, a tým aj svoje vlastné podnikanie.

Viac informácií o kampani a ďalších benefitoch nájdete na www.dopracenabicykli.eu.
Lokálny koordinátor: PhDr. Anna Dragulová, dragulova@trebisov.sk, 0917 135 880

© 2024 MESTO TREBIŠOV