Opatrenia na MsÚ od 25. 11. 2021

25.11.2021

Vyzývame občanov Trebišova, aby od 25. novembra 2021 využívali vo zvýšenej miere služby samosprávy prostredníctvom e-mailovej a telefonickej komunikácie. 

Obyvatelia môžu navštíviť MsÚ tak ako doteraz, v rovnakých otváracích hodinách, každý pracovný deň, avšak výlučne na poskytovanie služieb a úkonov, ktoré nemôžu byť vykonané zaslaním zásielky alebo prostriedkami elektronickej komunikácie.

Ostatné služby vykonávané referentom, resp. vedúcim pracovníkom oddelenia v kontakte s klientom priamo na pracovisku sú umožnené vo vopred dohodnutých prípadoch a nevyhnutnom rozsahu. Vstup do podateľne nie je pre verejnosť možný. V prípade nutnosti môžu občania priniesť žiadosti a neodkladné dokumenty do vstupnej časti budovy MsÚ, kde svoje materiály vložia do pripravenej obálky a následne do kartónovej schránky. 

Poverený pracovník z mestskej vnútornej ochrany objektov reguluje vstup do budovy, kontroluje prekrytie dýchacích ciest respirátorom, meria telesnú teplotu a podľa potreby usmerňuje klientov, ktorí prichádzajú na magistrát. Na úrade je obmedzené stretávanie sa väčšieho počtu ľudí. 

© 2024 MESTO TREBIŠOV