Súťaž o športovisko K Park! Hlasujme a vyhrajme jeho vybudovanie priamo v meste Trebišov

05.01.2022

Vyhrajme spolu pre mesto rozsiahly športovo-oddychový areál, kde si budete môcť zahrať pingpong, streetball, vyskúšať lezeckú stenu, potrénovať triky na skejtborde alebo kolobežke, či precvičiť si svaly na work-out konštrukcii.

Hlasujte aj vy od 6. januára 2022 do 16. februára 2022 denne za K Park a možno práve naše mesto bude medzi prvými, ktorému Kaufland vybuduje tento skvelý priestor na množstvo aktivít na čerstvom vzduchu. Hlasovať je potrebné na www.kauflandpark.sk

AKO HLASOVAŤ?

Pred prvým hlasovaním je potrebné zaregistrovať sa na stránke www.kauflandpark.sk Registrácia je potrebná iba pri prvej návšteve. Následne sa hlasujúci prihlasuje svojim vytvoreným účtom. Pri registrácií má na výber z troch možností: cez Facebook, cez Google Account alebo cez e-mail. Hlasujúci bude následne vyzvaný na zadanie telefónneho čísla, na ktoré mu bude zaslaná overovacia SMS s vygenerovaným kódom. Po zadaní správneho kódu sa registrácia dokončí. Až po dokončení registrácie hlasujúci udelí hlas mestu TREBIŠOV. Odoslaný hlas sa mestu pripočíta ihneď, prepočíta koeficientom a poradie sa na stránke upraví v reálnom čase. Hlasujúci môže hlasovať každý deň iba jedenkrát.

Finálne výsledky hlasovania budú zverejnené najneskôr 17. 2. 2022 na webovej stránke www.kauflandpark.sk.

K Park ponúka možnosti na  zmysluplné využitie voľného času. Je tým správnym miestom na relax, stretnutia s priateľmi, športovanie či iné aktivity.  

© 2024 MESTO TREBIŠOV