BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA A POKYNY K PRETEKOM OKOLO SLOVENSKA

11.09.2023

BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA A POKYNY K MEDZINÁRODNÝM PRETEKOM OKOLO SLOVENSKA, KTORÉ POVEDÚ AJ CEZ TREBIŠOV - cez ULICU KPT. NÁLEPKU, NADJAZD A UL. M. R. ŠTEFÁNIKA.

Žiadame občanov mesta, aby v čase prejazdu pelotónu – STREDU 13. 9. v čase od 11.25 do 11.45 nevychádzali so svojimi automobilmi z parkoviska na trať, t. j. komunikáciu na Ul. M. R. Štefánika.

Polícia SR bude približne 30 až 45 minút pred prejazdom cyklistického pelotónu uzatvárať cestné komunikácie, hlavne v protismere prejazdu pelotónu. Počas pretekov budú príslušníkmi MsP obsadené všetky štyri kruhové objazdy (pri OD Jednota coop, pri cukrárni Hasan, pri greckokatol. chráme a na Paričove), ako aj bočné vjazdy na a výjazdy z komunikácie na Ul. M. R. Štefánika.

Upozorňujeme rodičov, aby nenechávali deti bez dozoru a aby neprebehovali v čase pretekov cez cestu. Je potrebné vo zvýšenej miere rešpektovať pokyny policajtov OR PZ v Trebišove a príslušníkov MsP a dôrazne dbať na zvýšenú opatrnosť.

Pretekárov však môžete povzbudzovať z chodníkov. Oni sa vám odmenia vysoko hodnotným výkonom a istotne doprajú príjemný športový zážitok.

© 2024 MESTO TREBIŠOV