Deň učiteľov 2017

28.03.2017

Utorok 28. marca 2017 Mesto Trebišov zorganizovalo spoločenské stretnutie pri príležitosti Dňa učiteľov v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska v Trebišove.

Tento sviatok je oslavou práce všetkých pedagogických zamestnancov, ktorí sa podieľajú na formovaní osobnosti dieťaťa už od jeho útleho veku. Práve tento deň dáva príležitosť žiakom a verejnosti na to, aby otvorene prejavili voči nim svoju úctu a poďakovanie. 

V úvode programu sa predstavili žiaci Základnej umeleckej školy v Trebišove pekným hudobno-tanečným vystúpením. Pozvaným hosťom, pedagógom, sa následne prihovoril primátor mesta PhDr. Marek Čižmár, ktorý im vyjadril  poďakovanie za ich zodpovedný prístup k práci a ocenil ich nezastupiteľnú úlohu v dnešnej spoločnosti.     

Mesto Trebišov sa rozhodlo oceniť štrnástich pedagógov za oddanú prácu a lásku, ktorú dennodenne rozdávajú deťom. Sú to:

Bc. Zuzana Demková, MŠ Škultétyho

Mgr. Dagmar Janoková, MŠ Komenského 

Mgr. Martin Jeňo, ZŠ Komenského

Renáta Klubertová, MŠ Hviezdoslavova

Mgr. Želmíra Kovaľová, ZŠ I. Krasku

Mgr. Jana Mantičová, ZŠ M. R. Štefánika

Viera Paričiová, ZŠ Pribinova

Mgr. Ján Pekarčík, CVČ

Mgr. Anna Sokolská, ZŠ I. Krasku

Viera Štefaňáková, MŠ Škultétyho

Mgr. Jana Tociková, ZŠ M. R. Štefánika

Mgr. Michaela Topoľanová, ZŠ Komenského

Mgr. Oľga Dančová

Mgr. Viera Halászová

Pred odovzdávaním ďakovných listov si účastníci slávnostného stretnutia pozreli krátke videozáznamy o ocenených učiteľoch, na ktorých videli, ako počas vyučovacieho procesu  pracujú so žiakmi.  

Všetci pedagógovia sa následne presunuli do estrádnej sály Mestského kultúrneho strediska v Trebišove, kde bola pre nich pripravená slávnostná recepcia.

© 2024 MESTO TREBIŠOV