Zveľadovanie priestorov na území mesta pracovníkmi MsHS v spolupráci so spoločnosťou DeutschMann Internationale Spedition,s.r.o.

30.04.2018

Aj v roku 2018 Mesto Trebišov pokračuje v spolupráci so spoločnosťou DeutschMann Internationale Spedition,s.r.o., ktorej zámerom je pomôcť pri skrášľovaní areálov materských škôl a ďalších zariadení na území mesta Trebišov. Na konkrétnych činnostiach sa zo strany mesta podieľa Mestské hospodárske stredisko, ktorého pracovníci koordinujú upratovanie, čistenie a výsadby v jednotlivých materských školách nachádzajúcich sa v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Trebišov.
Firma DeutschMann Internationale Spedition, s.r.o. poskytne na jednotlivé pracovné aktivity 8 - 10 zamestnancov.

Práce sú vykonávané postupne, počas mesiacov apríl - máj. Na zveľadenie a obnovu sú plánované: priestory mestských detských jaslí, Detský domov Sečovce – areál RD Trebišov a RD Milhostov, MŠ Pri polícii, MŠ na Komenského ul., MŠ na Škultétyho ul., MŠ na Ul. 29. augusta, MŠ na Ul. 1. decembra a MŠ na Hviezdoslavovej ul.

Spolu sa uskutoční 9 pracovných stretnutí. V mesiaci máj 2018 budeme informovať o výsledkoch týchto aktivít. DeutschMann Internationale Spedition,s.r.o. poskytla finančný príspevok vo výške 127,95 €. na nákup potrebného materiálu.

Aktuálne zábery zaznamenávajú práce v areáloch RD Trebišov a RD Milhostov.

© 2024 MESTO TREBIŠOV