Športové hry seniorov mesta Trebišov o Putovný pohár primátora mesta.

10.05.2018

Štvrtok 10. mája 2018 sa uskutočnili Športové hry seniorov mesta Trebišov o Putovný pohár primátora mesta. Hlavným dejiskom hier sa stal areál vodných športov v Trebišove (letné kúpalisko) už od 9.00 hod. Do súťaže sa zaregistrovalo 130 seniorov zo 6 denných centier mesta Trebišov a jedného Klubu kresťanských seniorov. Športové hry seniorov slávnostne otvoril primátor mesta Trebišov PhDr. Marek Čižmár.

Aktívni a športovo zdatní seniori si svoje sily zmerali v šiestich disciplínach, ktorými boli vrh guľou na vzdialenosť, hod granátom na cieľ, kop loptou na malú bránku, hod loptou na basketbalový kôš, hod šípkou na cieľ a petang. Hodnotili sa dosiahnuté najlepšie výsledky seniorov v jednotlivých disciplínach. V každej z nich bol zároveň vyhodnotený aj najlepší súťažiaci, podľa bodovacej tabuľky. Prví traja súťažiaci dostali diplomy a medaily. Víťazný tím získal putovný pohár primátora mesta Trebišov. Aby si športovci mohli po súťaži aj oddýchnuť a zregenerovať, organizátori pripravili na popoludnie spoločenské posedenie pri guľáši.

Na vytvorenie tohto športového sviatku sa podujali samotní seniori mesta pod vedením Jána Balucha v spolupráci s mestom Trebišov.

© 2024 MESTO TREBIŠOV