3. ročník Nočného behu 2018

09.06.2018

Druhú júnovú sobotu (9.6.) sa v Trebišove uskutočnil 3. ročník úspešného športovo-spoločenského podujatia NOČNÝ BEH 2018. Športový sviatok, ktorého samozrejmosťou boli napr. štartové čísla s čipom, profesionálne elektronické meranie času, účastnícke originálne medaily, ale i bezpečne pripravená 5 km a 10 km trať, certifikovaná Slovenským atletickým zväzom, v súlade s pravidlami IAAF a AIMS, prilákal do Trebišova viac než 750 bežcov z rôznych kútov Slovenska.   

Podujatie zorganizovalo OZ STOPA v spolupráci s mestom Trebišov v amfiteátri mestského parku Podporiť svojich priateľov či známych prišla do trebišovských ulíc aj široká verejnosť.

Tento rok bola organizátormi pridaná novinka - detské kategórie so štartmi od 18:00 a ďalšie sprievodné atrakcie a program pre najmenších.

Podobne ako v predošlých rokoch aj 3. ročník Nočného behu bol spojený s dobročinnosťou. Návštevníci a účastníci preteku mohli v amfiteátri mestského parku celý večer finančne pomôcť Základnej organizácii DIATV Trebišov – Zväzu diabetikov Slovenska a Detskej atletickej škôlke.

Konečné výsledky všetkých kategórií nájdete TU:

http://sportsoft.cz/sk/zavod/results/2573?rid=2858&eventid=1

© 2024 MESTO TREBIŠOV