Karneval na ľade

17.02.2019

Mesto Trebišov prostredníctvom kultúrneho strediska zorganizovalo pre deti už tradične aj tento rok Karneval na ľade. Plochu zimného štadióna obsadilo 58 rozmanitých a pestrofarebných masiek. Tvorivé a zaujímavé kostýmy detí dokázali zaujať hodnotiacu porotu natoľko, že spomedzi nich vybrala až 36 masiek, ktorým pridelila 2. miesto. 

Pozornosť pútala „zubná pasta“, ktorú organizátori vyhodnotili ako najkrajšiu masku podujatia. Z 2. miesta sa okrem iných tešilo aj dieťa v prestrojení „múmie“. Účastník karnevalu s motívom „šťavnatého  melóna“ si získal priazeň členov poroty, za čo mu udelili ocenenie za 3. miesto.

Kreatívnosti bola evidentná, čoho výsledkom bolo defilé pekných rozprávkových postavičiek, zvieracích kostýmov, ale aj iných motívov. Deti sa zapájali do súťaží, v ktorých získali odmeny aj zľavnený kupón na pripravované predstavenie Zahrajka zo Spievankova v budove Mestského kultúrneho strediska.

Plejádu obdivovaných karnevalových masiek vystriedala na ľade krasokorčuliarka z Mestského športového klubu mládeže. Veselé deti v maskách a ich rodičov prišiel do zimného štadióna pozdraviť aj primátor mesta Trebišov PhDr. Marek Čižmár.

© 2024 MESTO TREBIŠOV