Deň detí

01.06.2019

Mesto Trebišov pripravilo podujatie pre najmenších obyvateľov pri príležitosti Dňa detí. Na návštevníkov čakal sobotu 1. júna 2019 od 14.00 h na veľkej lúke pri ostrovčeku v mestskom parku pekný program, v ktorom sa deti tešili z interaktívneho predstavenia cirkusových artistov na chodúľoch, ale aj umelcov bez nich. V cirkuse obrov bolo predvedené krotenie obrovského leva pred zrakmi prítomných detí, zdvíhanie obrovskej činky, tiež obrí klaunský tenis a pozornosť pútal aj obrovský slalom so žirafou.

Počas sobotňajšieho popoludnia venovaného deťom sa odprezentovali žiaci trebišovských základných škôl, ktorí spestrili atmosféru modernými piesňami a rytmickými tancami. Účasť prisľúbili aj mažoretky, ktoré vo svojich zladených kostýmoch vystúpili s bežne nevídanou choreografiou.

Nechýbalo obľúbené maľovanie na tvár i tvorivé dielne, kde sa mohli deti naplno kreatívne prejaviť a vyhotoviť si vlastný výrobok. Pre účastníkov tohto sviatočného dňa mesto pripravilo muffinky, k dispozícii bola aj cukrová vata a ďalšie pochutiny.

Súťažné stanovišťa s pokynmi pracovníkov Centra voľného času v Trebišove rozhýbali telá súťažechtivých drobcov a preverili ich fyzické zdatnosti. Počas dňa si trebišovské deti vychutnali aj jazdu na koníkoch a detskú farmu. 

Program bol ukončený premietaním rodinnej rozprávky Smelé mačiatko v Mestskom kine Slávia. 

© 2024 MESTO TREBIŠOV