Rekonštrukcia priestorov Kynologického klubu v Trebišove (PR 2019)

25.01.2020

Piatok 24. 1. 2020 boli slávnostné odovzdané do užívania zrekonštruované priestory Kynologického klubu na Budovateľskej ulici.

Projekt bol zaradený do verejného hlasovania, kde aj uspel a získal tak finančnú podporu vo výške 9 385,76 € z participatívneho rozpočtu 2019. Práve vďaka nej sa chátrajúce, už nepoužívané, viac ako 30-ročné unimobunky obnovili na funkčnú miestnosť, v ktorej je vytvorený priestor na uloženie administratívnych písomností a tiež tzv. sklad. Ten slúži členom klubu na odkladanie výcvikových potrieb športovej kynológie.

Zámerom projektu bolo vytvoriť zázemie pre činnosť kynologického klubu. Trebišovský kynologický klub je jediným záujmovým združením v okresnom meste a svojou činnosťou dotvára široké možnosti športového vyžitia. Spája športové aktivity a psychický relax a umožňuje ľuďom rovnakého záujmu vymieňať si skúsenosti, rovnako tak aj ich štvornohým miláčikom.

Mesto Trebišov sa týmto projektom spolupodieľalo na dotváraní zázemia pre činnosť zanietených „psíčkarov“, ktorí sa združujú v záujmovom spolku, kde sa učia efektívnejšie pracovať so psami a vytvárať vhodné podmienky na rôzne riadené tréningy.

Slávnostným prestrihnutím pásky otvorili a uviedli do užívania obnovený priestor Kynologického klubu primátor mesta Trebišov PhDr. Marek Čižmár, zástupca primátora Ing. Peter Duč, predkladatelia projektu Marek Šurima a Ing. Jozef Bereš. 

Videoreportáž z realizácie projektu nájdete TU:

https://www.youtube.com/watch?v=N32KG-Dp5iA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3OU8XbZ_GHxc_NL6yIGfRuNW_o0av39E-U2Tb6xPEvJNBqjM-3_vC6a1E 

© 2024 MESTO TREBIŠOV