Pred-silvestrovský turnaj 2019 v stolnom tenise

30.12.2019

V pred-silvestrovskom turnaji 2019 v stolnom tenise si zmerali sily neregistrovaní hráči. 

Sobotu 28. decembra 2019 zorganizoval Klub stolného tenisu PLUS 40 Trebišov už tradičný 4. ročník pred-silvestrovského turnaja v stolnom tenise, v kategórii „verejnosť bez hráčskej registrácie“. Turnaj sa uskutočnil v telocvični ZŠ na Komenského ulici pri Centre voľného času.

V deň turnaja sa z 32 prihlásených súťažiacich zaregistrovalo 28. Športovci boli rozdelení do siedmich 4-členných skupín, pričom prví dvaja z každej skupiny postúpili do finálovej časti o celkového víťaza a ďalší dvaja zo skupín pokračovali ďalej v súťaži útechy.

Obidve nadstavby boli odohrané KO systémom, zúčastnení fanúšikovia stolného tenisu si pozreli veľmi vyrovnané a kvalitné zápasy. Semifinálové boje o víťaza turnaja sa skončili zhodne, s výsledkami 3:2 pre víťazov. Vo finálovom dueli zvíťazil Štefan Ďurika nad Marekom Dandárom 3:0 a stal sa víťazom tohtoročného stolnotenisového turnaja. Stolní tenisti, umiestnení na prvých 8 miestach, boli odmenení vecnými cenami od sponzorov a prví traja aj športovými pohármi.

Celkové poradie v dvojhre mužov:
1. Štefan Ďurika,
2. Marek Dandár,
3. Martin Pilár,
4. Ján Gondoľ.

Súťaž útechy:
1. Tomáš Kobzoš,
2. Samuel Ferko.

Turnaj bol podporený mestom Trebišov, Centrom voľného času v Trebišove, Reštauráciou u Dasima a tiež vecnými cenami pre výhercov od spoločností: Comklima Trebišov, Daner Trebišov, Scandi Zvolen, Tonap Trebišov, Športcyklo Trebišov, kvetinárstvo ELA Trebišov.

© 2024 MESTO TREBIŠOV