Oslava MDŽ

08.03.2020

MDŽ sa slávi v mnohých štátoch sveta ako prejav úcty k ženám a ich právam, a to bez ohľadu na ich národné, národnostné, etnické, jazykové, kultúrne, ekonomické alebo politické postavenie.

8. marcové nedeľné popoludnie sa tieto tri slová spomínali azda najčastejšie aj v kultúrnom stredisku v Trebišove. Osláviť svoj deň sem prišli mnohé Trebišovčanky, ktorých potešila prednáška Ing. Natálie Butalovej z OZ Život a zdravie. Prezentujúca sa vo svojom prejave zamerala na tému: Stupienkami ku zdraviu. Hneď pri vstupe do sály boli účastníčky obdarované červenou ružičkou.  

Ako je možné udržať si pružnú, pevnú a krásnu pleť a zachovať jej čo možno najoptimálnejšie zdravie, prezradila lektorka tvárovej gymnastiky a kozmetická poradkyňa PhDr. Mária Pitoňák. Jej praktiky, metódy a zručnosti v oblasti starostlivosti a skrášlenia pleti si mohli zúčastnené dámy aj samy vyskúšať.

Všetky účastníčky podujatia boli automaticky zaradené do tomboly. V záverečnej časti programu sa vo vynovenej kinosále odreagovali pri komédii „Ženy v behu“, premietanie ktorej zabezpečilo Mestské kino Slávia.

© 2024 MESTO TREBIŠOV