Mesto Trebišov zmodernizovalo areál letného kúpaliska

10.05.2020

Významnou obnovou prechádza Areál vodných športov, vrátane letného kúpaliska.

V areáli mestského kúpaliska vznikli za posledné mesiace nové plochy na trávenie aktívneho voľného času a relax pre viaceré vekové kategórie. Počas letných sezón tak budú môcť rekreanti využívať športovisko - vonkajšie fitness určené najmä pre mládež a dospelých, ktorého súčasťou sú prvky na posilňovanie celého tela. Precvičovať budú môcť na viacerých prvkoch, akými sú:  twister, stepper, veslovací trenažér, posilňovací stroj na hrudník, ramená a brušné svalstvo, či eliptický trenažér.

V letných mesiacoch si budú môcť najmladšie generácie užiť hry a zábavu v detskom exteriérovom centre, ktoré vzniklo v blízkosti malého bazéna. Jeho súčasťou je kombinovaná zostava rôznych hracích prvkov – balančné, lanové prvky, kĺzačky, lezecké a šplhacie prvky, domčeky, zostava hojdačiek, detská lanovka, trampolína, či pružinové hojdačky.

Zmodernizovať areál mestského kúpaliska sa mestu podarilo vďaka dotácii získanej v roku 2019 z Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu. Celková cena novovybudovaných plôch na oddych a športové aktivity je 46.152 eur.

„Realizované s finančnou podporou Úradu podpredsedu vlády Slovenskej republiky pre investície a informatizáciu – program Podpora regionálneho rozvoja“.

© 2024 MESTO TREBIŠOV