Úspechy hádzanárov ŠK ZEMPLÍN Trebišov na SLOVAK OPEN HANDBALL

07.07.2021

Hádzanárky a hádzanári Športového klubu ZEMPLÍN Trebišov sa v dňoch 2. až 4. júla 2021 zúčastnili Otvorených majstrovstiev Slovenska v hádzanej (Slovak Open Handball) v Žiline.

Klub mal zastúpenie v kategóriách: staršie žiačky, starší žiaci, mladšie žiačky, mladší žiaci a dievčenské prípravky (prípravka I a II). Dievčatá a chlapci sa stretli so silnou konkurenciou v každej kategórii. Trebišovská mládež ukázala, čo za dva mesiace, od uvoľnenia opatrení COVID-19, natrénovala.

Výrazný úspech zaznamenalo družstvo starších žiakov. Chlapci v základnej skupine zdolali všetkých súperov a z 1. miesta postúpili do Play off skupiny najlepších šiestich družstiev. Tam ich čakali ďalšie tri náročné zápasy. Po výhrach s hádzanármi z Hlohovca a Tatranu Prešov sa konalo veľké finále, v ktorom sa stretli dva neporazené tímy: ŠKP Bratislava – ŠK ZEMPLÍN Trebišov. Po tesnej prehre v kvalitnom zápase  sa družstvo žiakov umiestnilo na krásnom 2. mieste a chlapci sa stali vicemajstrami Slovenska v kategórii U15. Mladší žiaci sa umiestnili na 8. mieste. 

Hlasovaním všetkých trénerov získali hádzanári a hádzanárky ŠK ZEMPLÍN Trebišov aj niekoľko individuálnych ocenení:

  • Najlepší hráč - kategória starší žiaci - Šimon Karvaš
  • Najlepší brankár - kategória mladší žiaci - Štefan Kríž
  • Najlepšia brankárka - kategória prípravka dievčatá - Sofia Mária Gazdagová

Ďakujeme celej výprave klubu za bojovné výkony, predvedenú hru a za úspešné reprezentovanie mesta a klubu. Poďakovanie patrí aj rodičom a fanúšikom, ktorí neúnavne podporovali hráčky a hráčov športového klubu ZEMPLÍN Trebišov.

© 2024 MESTO TREBIŠOV