OD 12. 4. TECHNICKÉ SLUŽBY ZAČNÚ VYVÁŽAŤ ODPAD V SÚLADE SO SYSTÉMOM MNOŽSTVOVÉHO ZBERU KOMUN. ODPADU

09.04.2021

Od marca 2021 prebieha označovanie nádob (110 l a 120 l) na zmiešaný komunálny odpad pre obyvateľov rodinných domov (RD) a pre právnické osoby (PO) farebnou nálepkou, určujúcou frekvenciu vývozu odpadu.
Toto opatrenie je v súlade s VZN o nakladaní s komunálnym odpadom a drobným stavebných odpadom, prijatím ktorého mesto s platnosťou od 1. 1. 2021 zaviedlo na území Trebišova Množstvový zber zmesového komunálneho odpadu .

Vyzývame občanov mesta, aby sprístupnili svoje nádoby na odpad pracovníkom mesta, resp. TS mesta, ktorí značenie realizujú.

Od pondelka 12. 4. 2021 budú, v zmysle zavedeného MNOŽSTVOVÉHO VÝVOZU ZMESOVÉHO KOMUNÁNEHO ODPADU na území Trebišova, vyvážané z RD IBA NÁDOBY s viditeľne označenou nálepkou so zvolenou frekvenciou vývozu odpadu. Pri zmene frekvencie vývozu nedochádza k zmene trás a dňa určeného na vývoz.

Ak si občan z RD zvolil frekvenciu vývozu 1-krát za dva týždne, vývoz sa bude uskutočňovať vždy v nepárny týždeň, v obvyklý deň ako doteraz. Pokiaľ si obyvatelia mesta z RD zvolili frekvenciu 1-krát za štyri týždne, vývoz sa uskutoční vždy prvý týždeň v mesiaci, v obvyklý deň. Pre občanov, ktorí si zvolili frekvenciu 4-krát do mesiaca, sa nič nemení.

VIAC INFORMÁCIÍ TU:

https://www.trebisov.sk/oznamy/25087
https://www.trebisov.sk/userim.../files/infolist/2021-01.pdf
https://www.trebisov.sk/vseobecne-zavazne-nariadenia/24936

© 2024 MESTO TREBIŠOV