GOSPEL GROUP s kapelou

14.04.2019

Kedy: 3. mája 2019
Kde: ES MsKS Trebišov

Lístky na vystúpenie gospelovej kapely G.O.D.`s so začiatkom o 12.00 h
v divadelnej sále MsKS sú
k dispozícii na zakúpenie v sume 1, 50 €.

 

G.O.D.`s je 6-členná vokálno-inštrumentálna skupina mladých ľudí z Prešova, zapálených pre americký gospel. Skupina interpretuje skladby napríklad Kirka Franklina, Whitney Houston, Take 6.
Tvorcami G.O.D.`s kapely sú: Janka Tomko Ferenčíková, Petra Ferenčíková, Erik Holovka, Damiána Jurašková, Klaudia Krivá a Janka Petríková.

Umeleckými vedúcimi sú Mgr. Jana Tomko Ferenčíková a Mgr. art Petra Ferenčíková DiS.art, ktorá ma na starosti aj hudobné spracovanie a klavírny sprievod. 

Hudbu, ktorá je pre týchto mladých ľudí životnou energiou, interpretujú prevažne na evanjelizačných podujatiach, rôznych festivaloch, súťažiach, vlastných koncertoch, v jednotlivých farnostiach na Slovensku a v zahraničí. Pravidelne sa zúčastňujú na kresťanských festivaloch a súťažných prehliadkach cirkevnej hudby.

Rok 2009 bol pre nich významným medzníkom, pretože práve v tomto roku boli súčasťou projektu KAIROS a naspievali známu Hymnu k roku sv. Pavla „Láska pretrvá“. Pre gospelovú skupinu G.O.D.´s bol prelomový aj rok 2015, kedy sa zúčastnili známej televíznej šou Česko Slovensko Má Talent a uspeli s verdiktom štyri krát ,,ÁNO„. V tom istom roku sa podieľali na nahrávaní piesne “Go Tell It On The Mountain„ pre speváčku Janais na jej vianočný album.

Túto gospelovú skupinu môžete celkom bežne počuť napríklad vo vysielaní Rádia Lumen či internetového Rádia Wow. Účinkovali v reláciách rôznych miestnych aj celoplošných televízií. 

Významné ocenenia:

POĽSKO KETY 2016, medzinárodný festival “Psallite Deo„- absolútny víťaz festivalu, držitelia ceny GRAND PRIX.
POĽSKO KETY 2013, medzinárodný festival “Psallite Deo„- absolútny víťaz festivalu, držitelia ceny GRAND PRIX
POĽSKO KETY 2012, medzinárodný festival “Psallite Deo„- Druhé miesto v kategórií vokálno-inštrumentálne skupiny

Vstupné: 1, 50 € (predpredaj v pokladni MsKS alebo priamo na mieste v deň konania koncertu)

Koncert v Trebišove podporia aj hostia kapely: Lukáš Krivda a Peter Ivan.

© 2024 MESTO TREBIŠOV