HLASOVANIE za projekt: Diskgolfové ihrisko v parku

04.09.2019

Kedy: 1. - 30. septembra 2019

Mesto Trebišov sa aktívne zapája do rôznych programov v snahe získať granty na realizáciu zaujímavých projektov. Pre ich úspešné dotiahnutie do finálneho konca je veľmi potrebné zaangažovanie najmä občanov mesta. 

V období od 1. 9 do 30. 9. 2019 prebieha hlasovanie za projekt: Diskgolfové ihrisko v parku, na ktoré môže mesto získať finančné prostriedky z programu Raiffesisen banky.

Hlasovať je možné RAZ z každého telefónneho čísla prostredníctvom portálu https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/trebisov

Hlasovanie je BEZPLATNÉ!

Diskgolf je najpopulárnejšia individuálna hra s lietajúcim tanierom (diskom). Je to netradičný, ale nenáročný šport vhodný pre všetky vekové kategórie. Princíp je podobný ako pri golfe – hráči sa snažia dostať disk do cieľa na čo najmenší počet pokusov. Vybudovanie diskgolfového ihriska v parku rozšíri možnosti aktívneho trávenia voľného času v Trebišove. Diskgolf je finančne a materiálovo nenáročný, keďže na hru si stačí zabezpečiť len lietajúci disk. Finančná podpora dokáže pokryť zriadenie troch diskgolfových košov a odhodísk, čo umožní rôznorodosť a zaujímavosť hry.   

© 2024 MESTO TREBIŠOV