Výstava historických vozidiel v Trebišove

09.07.2020

Kedy: 11. júla 2020
Kde: areál trebišovského múzea

Múzeum a Kultúrne centrum Južného Zemplína v Trebišove, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, v spolupráci s s #icatrabantziga organizujú výstavu historických vozidiel, ktorá sa uskutoční sobotu 11. júla 2020 od 11:00 do 13:00 hodiny.

Druhou júlovou sobotou opäť ožije automobilová história pod Slaneckým hradom. 70 vozidiel z 3. stretnutia historických vozidiel pod Slaneckým hradom sa v ranných hodinách vydá na spanilú jazdu s dĺžkou necelých 70 km. Štart jazdy je naplánovaný na 9:30 hod. z historického parku obce Slanec a pokračuje cez obce Slanské Nové Mesto, Zemplínska Teplica, Sečovce, Nový Ruskov.

1. časť výpravy končí na území Trebišova, v Múzeu a Kultúrnom centre Južného Zemplína v Trebišove. V jeho areáli si bude môcť obzrieť veterány aj verejnosť. Keď vozidlá opustenia brány múzea, pokračujú vo ceste späť do historického parku v Slanci cez Zemplínsky Branč, Nižný Žipov a Zemplínsku Teplicu.

Organizátorom podujatia je kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove v spolupráci s #icatrabantziga.

Kontaktná osoba:
Mgr. Beáta Kereštanová
Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove
beata.kerestanova@gmail.com 

© 2024 MESTO TREBIŠOV