Z R U Š E N É - Štátne teleso pri SĽUK-u: RÓMEO A JÚLIA

11.08.2020

Kedy: 31. októbra 2020
Kde: DS MsKS

Divadelné predstavenie je z dôvodu aktuálnych
celoplošných pandemických opatrení​
ZRUŠENÉ.

Slovenské divadlo tanca - dnes už štátne teleso pôsobiace pri SĽUK-u a oficiálne reprezentujúce Slovenskú republiku v oblasti moderného baletu - predstavuje multimediálne tanečné divadlo inšpirované dielom W. Shakespeara s názvom Rómeo + Júlia.

KEDY: 31. október 2020 o 19.00 h 
KDE: DS MsKS

VSTUPNÉ: 17 eur - dostupné na msks.trebisov.sk alebo v pokladni MsKS (prízemie budovy)

Hudba: Henrich Leško
Text: Nikita Slovák
Réžia: Ján Ďurovčík


Predstavenie zažilo svoju obnovenú premiéru začiatkom roka 2020 v Bratislave aj v Prahe. Ide o unikátny multimediálny projekt plný tanca a činohry. Na pozadí scény je premietaný film, v ktorom účinkujú napr. Richard Müller, Maroš Kramár, Andy Hryc a ďalší známi slovenskí umelci.

Atraktívnosti predstaveniu dodáva aj to, že sa po mnohých rokoch na pódium vracia aj samotný režisér a scenárista tohto predstavenia - Ján Ďurovčík, ktorý v predstavení stvárňuje úlohu „režiséra“. Slovenské divadlo tanca účinkovalo počas rokov svojho pôsobenia na mnohých prestížnych divadelných scénach takých svetových metropol, akými sú napríklad New York, Tokio, Londýn, Peking, Rím, Madrid, Amsterdam, Mexico City, Québec, Helsinki, Graz, atď.

Obsadenie: Páter Vavrinec Patrik Koller Martina Chválová/Petra Makranská Rafaele Zarrella Filip Cipár / Matúš Pomikal Miroslav Martinovič Ivana Kučerová / Adriana Pinková Radka Petrová / Dominika Vanková Kamila Ochabová, Matúš Pomikal Matúš Szeghö, Andrea Szente Ján Ďurovčík - režisér.

Na filmových plátnach účinkujú: Andrej Hryc Richard Müller Ján Gallovič Matej Landl Maroš Kramár Aneta Parišková.

© 2024 MESTO TREBIŠOV