KULTÚRNE LETO 2021 a LETNÉ KINO 2021

14.06.2021

Kedy: 4. júla - 29. augusta 2021
Kde: mestský park

Mesto Trebišov pripravuje počas leta 2021 kultúrny program v areáli mestského parku.

Každým rokom sa v príjemnom a historickom prostredí prezentujú lokálni či regionálni interpreti, hudobné skupiny a spevácke duá. Na ich vystúpenia sa už týždne pred otvorením letnej sezóny tešia obyvatelia Trebišova rôznych vekových kategórií. V programe kultúrneho leta nezvykne chýbať ani predstavenie pre deti. Aj počas tohtoročného letného obdobia vám sprostredkujeme pekné hudobné zážitky, o slovo sa prihlási pop, folk, rock, ale i krásny zemplínsky folklór, deťom vyčarí úsmev na tvári obľúbený ujo Ľubo.

Kultúrne leto 2021 v Trebišove štartuje prvú júlovú nedeľu (4. 7.) Každý nedeľný podvečer, až do konca augusta, bude v znamení hudby, piesní alebo ľudového tanca a zabavia sa aj najmladší Trebišovčania.

Oceňovanie žiakov základných a študentov stredných škôl za reprezentáciu mesta Trebišov je presunuté z ostrovčeka v mestskom parku na hlavné pódium podujatia Spoznaj Trebišov behom a prebehne o 15.15 hod. 

Letné kino 2021

Bezplatné letné premietanie v amfiteátri mestského parku štartuje piatok 2. júla a potrvá do 28. augusta.

Bohatá nádielka filmových žánrov, vynikajúce výkony hereckých hviezd, pozoruhodné dejové línie, ideálne a možno aj búrlivé ukončenia zápletiek. ... toto všetko si môžu obyvatelia Trebišova vychutnať pod nočnou oblohou, s priateľmi či rodinou a s neopakovateľnou atmosférou.

V prípade nepriaznivého počasia sa premietať nebude.
Pozrite si kompletný prehľad naplánovaných filmov a časy ich premietania (plagát)

Interaktívny program pre deti s UJOM ĽUBOM, ktorý sa uskutoční v rámci KULTÚRNEHO LETA 2021, bol preložený z dôvodu nepriaznivého počasia z nedele 11. 7. na sobotu 17. 7. 2021 o 17.00 hod. 

© 2024 MESTO TREBIŠOV