Tak to vidíme my - výstava SZTP

06.09.2021

Kedy: 9. - 30. septembra 2021
Kde: Kaštieľ Andrassyovcov

Po úspešných ročníkoch v Žiline, Bratislave, Leviciach, Ružomberku, Dolnom Kubíne a Malackách sa výstava indisponovaných Slovákov presúva aj do Trebišova. V priestoroch Múzea a Kultúrneho centra južného Zemplína sa uskutoční výstava členov Slovenského zväzu telesne postihnutých Slovenska s názvom „Tak to vidíme my“.

Organizátori výstavy chcú poukázať na aktívny prístup zdravotne znevýhodnených ľudí v ich každodennom živote, zároveň je to príležitosť na porovnanie toho, v čom je pohľad ľudí s telesným a ťažkým hendikepom na svoje okolie odlišný a v čom totožný oproti zdravej populácii.

Projektom je možné presvedčiť širokú verejnosť, že aj takíto občania našej krajiny, pod odborným dohľadom, vedia vhodne si osvojiť techniku spracovania fotografií.

Vernisáž 4. ročníka výstavy fotografii očami ľudí s telesným postihnutím je naplánovaná štvrtok 9. 9. 2021 o 15.00 h v Kaštieli Andrassyovcov. Celá výstava je organizovaná pod záštitou primátora mesta Trebišov PhDr. Mareka Čižmára.  Pozrieť si ju bude možné v otváracích hodinách múzea až do 30. 9. 2021.

© 2024 MESTO TREBIŠOV