Slovenský pohár silných mužov v Trebišove

07.09.2021

Kedy: 12. septembra 2021
Kde: Nám. Š. B. Romana - pred KaSS

Do Trebišova zavítajú nedeľu 12. 9. silní muži! Po prvýkrát sa predstavia strongmani na Námestí Štefana Boleslava Romana (pred budovou KaSS) a zmerajú si svoje telesné sily v piatich testoch! 

Diváci uvidia silu ramien na konštrukcii nazývanej viking press, chlapi budú prenášať jarmo na chrbte s váhou presahujúcou 300 kíl tzv. superyoke, dané náčinie budú  nosiť aj na rukách, ale s váhou „iba“ 200 kilogramov. Prenášať sa bude 200-kilové závažie a pozornému oku zúčastnených Trebišovčanov neunikne zdvíhanie 100 kg vážiacej betónovej gule.

Pretek je súčasťou Slovenského pohára silných mužov. V poradí ide už o tretie kolo (prvé v Prievidzi, druhé v Poprade). Víťaz bodovania sa stane profesionálnym pretekárom Slovenska. Najlepšie postavenie v bodovom hodnotení má Márius Babkovič z Topoľčian, ktorý príde aj do Trebišova zabojovať o cenné body! O víťazstvo zabojuje aj domáci borec, Mário Karička!

Príďte už túto nedeľu pred KaSS! Od tretej hodiny poobede uvidíte súboj silných mužov  z celého Slovenska! Tešíme sa na Vás!

Viac na www.slovakstrongman.sk alebo facebooku - Slovakstrongman či instagrame - Slovakstrongman!

© 2024 MESTO TREBIŠOV