Divadlo komédie: HORÚCA SPRCHA

05.04.2022

Kedy: 8. mája 2022
Kde: divadelná sála MsKS

HORÚCA SPRCHA je divadelne efektná, textovo vybrúsená a tematicky vtipná komédia. Prináša humornú a zároveň pravdivú správu o inštitúcii manželstva. Divák sa z nej napríklad dozvie, čo si rozhodne netreba zabaliť do kufra na spoločnú cestu s manželkou; ale aj to, aké škodlivé je viesť dlhé telefonické rozhovory s milenkou... Prečo sa nepredstavovať hotelovému personálu vlastným menom a na čom je založená manželská selanka naivnej telefonistky a snaživého pyrotechnika.


N E D E Ľ A  / 8. MÁJ 2022 / o 18:00 /  VSTUPNÉ: 14 EUR /
      divadelná sála MsKS

Autor hry Fred Apke dodáva: „Predstavenie je určené všetkým, ktorí vo svojom živote bojujú o lásku a harmóniu vo vzájomných vzťahoch. A často aj prehrávajú. Ak ja, ako autor, odkryjem mechanizmus ne-fungovania partnerských vzťahov, zamierim na ne reflektor humoru a vtipu, tak sa divák pri ďalšej hádke vo svojom reálnom živote možno dokáže správať inak. Najdôležitejšie je, aby sme sa vedeli zasmiať sami na sebe. Vtedy sa začneme k sebe správať s väčšou toleranciou a úctou.“

Divadelná hra neponúka stopercentne osvedčené rady na vyriešenie manželskej krízy, ale bez ohľadu na vek a teplotu v sále (ako aj na teplotu vo vzájomných partnerských vzťahoch) dokáže diváka osviežiť a pobaviť.

Na diváka čaká množstvo zábavných situácií, prekvapivých gagov, konverzačná ľahkosť aj situačná premenlivosť.

© 2024 MESTO TREBIŠOV