Jesenný večer deťom - Čáry máry ...

06.10.2022

Kedy: 27. októbra 2022
Kde: ES MsKS

Mesto Trebišov a MsKS pripravujú Jesenný večer pre deti, počas ktorého sa vďaka detektívnemu príbehu čarodejnice o hľadaní jej strateného prútika dostanú na neobyčajné miesta. Pátranie sa snúbi so stretávaním zaujímavých rozprávkových postáv. No v spojitosti s vynaliezavosťou, humorom a trpezlivosťou sa herci spolu s deťmi priblížia k nečakanému rozuzleniu divadelnej hry. Štvrtok 27. 10. 2022 o 16.30 bude veľa zábavy a vtipných situácií nielen na javisku, ale aj v hľadisku estrádnej sály MsKS. S inscenáciou Čáry máry alebo záhada strateného prútika sa predstaví komorné divadlo bez opony - PORTÁL. 

Každé dieťa, ktoré sa do hry pripojí piesňou alebo básňou, bude odmenené.

Zároveň vyhlasujeme súťaž o najkrajšiu jesennú dekoráciu, vytvoriť a vyzdobiť ju môžete z čohokoľvek, čo súvisí s jesenným obdobím – všetky kreatívne nápady a výrobky sú vítané, tie najkrajšie, samozrejme, ašpirujú na najvyššie umiestnenia.

Svoje vyhotovené práce prineste stredu 26. októbra 2022 od 8:30 do 14:30 do budovy MsKS (2. posch.), označte ju menom autora, telefónnym číslom a vekom autora dekorácie. Vyhodnotené budú počas štvrtkového Jesenného večera deťom. Tešiť sa môžu deti aj na tvorivé dielne CVČ. 

© 2024 MESTO TREBIŠOV