Jesenný večer deťom - EDO DREWO

03.10.2023

Kedy: 26. októbra 2023
Kde: ES MsKS

Mesto Trebišov spolu s MsKS pripravujú na štvrtok 26. 10. 2023 o 16.30 Jesenný večer pre deti, počas ktorého si návštevníci užijú predstavenie Divadelného Sveta, s hlavnou postavou Edom Drewom. Edko je 350-ročný dub, ktorý k nám do Trebišova príde zo Slanských vrchov. Jedinečný a jediný „živý strom“ svojho druhu, ktorý ožil, aby deťom rozpovedal svoj príbeh.

Tešiť sa môžete na hodinovú show s chytľavými pesničkami, tancami, interaktívnymi aktivitami a najmä posolstvom lásky k prírode. Nebudú chýbať ani jeho kamarátky Lesné Víly a možno prídu aj kamaráti Vlk a Zajac..

Deti si okrem zážitku z predstavenia, odnesú aj nové poznatky o tom, ako treba prírodu chrániť a v čom všetkom sú pre nás zdravé stromy dôležité.

Po vystúpení fotenie s Edom Drewom a účinkujúcimi.

Mesto vyhlasuje zároveň aj októbrovú súťaž o najkrajšiu jesennú dekoráciu, vytvoriť a vyzdobiť ju môžete z akéhokoľvek materiálu, ktorý súvisí s jesenným obdobím – všetky kreatívne nápady a výrobky sú vítané, tie najkrajšie, samozrejme, ašpirujú na najvyššie umiestnenia. Ich autori budú vyhlásení a odmenení vecnými cenami vo štvrtok počas jesenného večera.

Svoje vyhotovené práce prineste stredu 25. októbra 2023 od 8:30 do 14:30 do budovy MsKS (2. posch.), označte ich menom, telefónnym číslom a vekom zhotoviteľa dekorácie.

© 2024 MESTO TREBIŠOV