Otázky a odpovede

Vážení občania

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy? Napíšte svoju otázku a v čo najkratšom možnom čase uverejníme odpoveď v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti.

Vyhradzujeme si právo neuverejniť všetky otázky, najmä otázky s vulgárnym obsahom, anonymné otázky (ak nie je uvedené meno a priezvisko pisateľa), otázky, ktoré sa netýkajú problematiky mestskej samosprávy alebo niečo, čo nemá charakter otázky.

Dodávame, že táto forma komunikácie nenahrádza informačnú povinnosť mesta v zmysle platných právnych predpisov SR.

17.11.2013 15:10 - Pavol Babiš

Dobrý deň,rád by som vedel ake podmienky mám splniť aby som dostal mestky byt a ake všetke žiadosti su k tomu potrebne.Ďakujem

Odpoveď

Podľa Všeobecne záväzného nariadenia mesta Trebišov (VZN) o prideľovaní mestských nájomných bytov č. 114/2012, účinného od 1.8.2012 vyplývajú nové povinnosti pre žiadateľa o byt.

Bližšie informácie a predpísané tlačivo si môžete vytlačiť z mestskej internetovej stránky
www.trebisov.sk/vybavovanie-uradnych-zalezitosti/najomne-byty/15470


Želmíra Macuráková
oddelenie výstavby a majetku

07.11.2013 15:23 - Zbojovský

Dobrý deň. Chcel by som vedieť koľko mesto zaplatilo za vypracovanie projektu Trebišovské vody pre ľudí, a kto to teraz zaplatí, kedže projekt sa nebude realizovať. Ďakujem za odpoveď.

Odpoveď

Dobrý deň,

Faktúra za vypracovanie projektu bola zaplatená a je zverejnená na webovom sídle mesta. Projekt Trebišovské vody pre ľudí sa realizovať bude, len sa rozdelí na menšie celky a dlhšie obdobie.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

05.11.2013 18:40 - Jozef Štefanko

Aké úľavy poskytuje mesto občanom mesta vlastníkom preukazu ZŤP

Odpoveď

Mesto Trebišov poskytuje držiteľovi preukazu ťažko zdravotne postihnutej fyzickej osoby nasledovné výhody:
- 50 % - né zníženie dane zo stavieb, dane z bytov a dane z nebytových priestorov v bytových domoch slúžiacich ako garáž
- 50 % - né zníženie daňovej povinnosti za psy vo vlastníctve držiteľa preukazu ŤZP
- zľavy na cestovnom na Mestskú autobusovú dopravu
- oslobodenie od správnych poplatkov
- možnosť pridelenia parkovacieho miesta na trvalé parkovanie pred obytným domom v prípade, že ŤZP občan je odkázaný na individuálnu prepravu.

Ing. Darina Vaľová
Oddelenie sociálnych vecí

05.11.2013 20:01 - Slivka Ľ.

Chcel by som sa opýtať ako je to s upratovaním chodníkov pred bytovkami resp. v zime s odpratávaním snehu. Ďakujem.

Odpoveď

V zmysle Všeobecne záväzného nariadenia mesta Trebišov č.130/2013 zo dňa 26.6.2013, čl. 5.3. vlastníci, správcovia a užívatelia bytových domov zodpovedajú za čistotu verejného priestranstva na sídliskách v bezprostrednom okolí bytových domov.

V zmysle článku 6 uvedeného VZN Vlastníci, správcovia a užívatelia nehnuteľností zodpovedajú v zimnom období za schodnosť priľahlých chodníkov a sú povinní odstraňovať závady spôsobené poľadovicou a snehom.

Pri závadách v schodnosti priľahlých chodníkov spôsobených poľadovicou alebo snehom vlastníci, správcovia alebo užívatelia nehnuteľností zodpovedajú za škody na zdraví a majetku.

Ing. Zdeněk Veleba
Mestské aktivačné stredisko

28.10.2013 20:35 - galvanek

Chcel by som vediet.kolko dostal pan Angyal za odstupenie skoly pre.vystavbu Kauflandu

Odpoveď

S vašou otázkou sa prosím obráťte priamo na Vami menovanú osobu, mesto touto informáciou nedisponuje.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

25.10.2013 13:29 - Ing.Jozef Micák

Dobrý deň!
Zaujíma ma, čo je s odmenami bývalého primátora?
Vymáha ich mesto alebo nie? Prečo je okolo toho ticho?

Odpoveď

Predchádzajúce mestské zastupiteľstvo protizákonne schválilo odmeny primátorovi MUDr. Vladimírovi Anďalovi ešte v roku 2007. Pri nástupe nového vedenia mesta v roku 2011 bola už vec premlčaná, preto mesto upustilo od ich vymáhania. Keďže kolektívna vina neexistuje, za protizákonné rozhodnutie kolektívneho orgánu (MsZ) nie je možné nikoho postihnúť. Celá vec sa tak preniesla z roviny právnej do roviny morálnej a etickej. Predchádzajúci primátor však odmietol protizákonne vyplatené odmeny vrátiť.

Bc. Radovan Jílek
vedúci kancelárie primátora

22.10.2013 20:17 - Jozef K.

Dobrý deň, chcem veľmi pochváliť pána primátora za nové parkoviská a chodníky a zároveň sa spýtať, či sa počíta s opravou cesty na ulici Hurbanovej, hlavne tá časť smerom na ulicu Pribinovú. Je to tam fakt strašné.. Ďakujem

Odpoveď

Opravy povrchov mestských komunikácii sú pre tento rok ukončené. Opravovať sa budú len havarijné stavy a dokončenie chodníka na ulici Komenského. V oprave poškodených povrchov ciest a rekonštrukcií chodníkov sa bude pokračovať na budúci rok. Mesto registruje všetky žiadosti a podnety občanov na opravy ciest a chodníkov a bude sa nimi zaoberať pri príprave ďalšej etapy rekonštrukcie komunikácii v meste.

Prepojenie ulíc Hurbanova a Pribinova bolo v minulosti riešené provizórne panelovou cestou a oprava tohto úseku vyžaduje vyššie investičné náklady. Navyše sú poslanecké návrhy na prepojenie ulíc Ternavská a Hurbanova. Vedenie mesta sa týmto problémom bude určite zaoberať.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

23.10.2013 21:59 - Jaroslav Bajus

Kto by mal opraviť diery v ceste na poštovej ulici? Viem, že je využívaná prevažne organizáciami, ale tie diery sú presne v miestach kade prechádzajú chodci. Keď poriadne naprší, tak tam sú neprekonateľné jazerá vody.

Odpoveď

Parcela 3694/29 na ktorej je postavená Poštová ulica je vo vlastníctve spoločnosti Allianz - Slovenská poisťovňa, a.s. Bratislava. Údržbu cesty zabezpečujú Technické služby mesta Trebišov. Váš podnet na opravu bol odstúpený TS mesta Trebišov.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

22.10.2013 21:20 - Patrik

Dobrý deň, začul som informáciu, že na sídlisku JUH, kde sa v súčastnosti čistí verejné priestranstvo od stavebného odpadu, má začať výstavba bytového domu. Zaujímalo by ma, či je to pravda, poprípade prosím o bližšie informácie o výstavbe, kde presne, kedy sa začne s výstavbou, komu budú určené byty a aký vysoký bytový dom sa plánuje. Ďakujem za odpoveď.

Odpoveď

Mesto v súčasnosti rekultivuje pozemok (parcelu č. 1749/1 - vlastník Mesto Trebišov) v blízkosti sídliska JUH. V minulosti sa tu vyvážal takmer všetok stavebný odpad vznikajúci v meste pochádzajúci aj od cudzích firiem. Následne sa tento priestor stal rajom asociálov, ktorý tu triedili komunálny odpad zo sídliska. Mesto čistením tohto priestoru chce v prvom rade zveľadiť životné prostredie v tejto lokalite. Toto územie je podľa územného plánu mesta Trebišov "Obytným územím so zástavbou viacpodlažných bytových domov (nad 4 podlažia)", no v blízkej budúcnosti sa výstavba žiadneho bytového domu neplánuje.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

22.10.2013 15:54 - Ing. Peter Neupauer

Vodorovné značenie parkovísk.
Vysoko oceňujem výstavbu destských ihrisk, parkovísk a opravu chodníkov zo strany vedenia nášho mesta. Bolo by dobré pre pre zvýšnie využitia stávajúcich parkovacích kapacít na priľahlých komunikáciách pred bytovkami , doplniť o vodorovné značenie parkovísk.

Odpoveď

Ďakujeme za slová uznania a zároveň Vás ubezpečujeme, že v opravách ciest, chodníkov, výstavbe nových detských ihrísk a ďalších investičných akciách budeme pokračovať aj v budúcom roku. Vyznačenie parkovacích miest na sídliskách, prípadne obnova značenia sú plánované na začiatok roka 2014.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

21.10.2013 18:53 - Mariana Fedorčáková

Dobry den! Chcem sa opytat ci to bol ten skvely napad osvetlit detske ihrisko na sidlisku sever? Nemam nic proti osvetleniu keby sme nim nemali osvetlenu celu bytovku na ul Severna ako dom sv.Alzbety v Kosiciach.Prosim kompetentnych ludi aby to osvetlenie nastavili na ihrisko a nie osvetlit byt ako by som mala kazdy vecer spln mesiaca.dakujem

Odpoveď

Reflektory osvetľujúce nové detské ihriská sú formou ochrany mestského majetku. Problém na ktorý upozorňujete bude v najbližších dňoch odstránený pracovníkmi Technických služieb mesta Trebišov.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

21.10.2013 08:22 - ŠARKANIADA

Dobrý deň,

moja otázka nieje otázkou , ale chce byť podnetom k organizovaniu jednoduchých akcií pre rodiny.
Ďakujem organizátorom včerajšej akcie pre deti. Urobili všetko pre to, aby deti, aj ich rodičia, mali pekné nedeľné popoludnie. Veľmi sme ocenili prístup moderátorky k deťom a formu odmien, ktoré boli veľmi milé. Každé dieťa odchádzalo s odmenou a úsmevom. Želám Vám veľa nápadou a ešte raz ďakujem.

Ing. Marianna Homindová

15.10.2013 12:30 - Marta

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať,kto je zodpovedný za deratizáciu sídliska Sever dnes som bola priam zdesená,keď som zistila,že 2 metre od vchodu je kôpka voľne pohodených otr. granúl.Tak som si prešla okolo a zistila som,že tieto kôpky su voľne nasípane všade,dokonca aj 4-5 metrov od detského ihriska,ktoré bolo včera plné deti,je to des preboha.Ak by sa niečo stalo,kto ponesie zadpovednosť.

Odpoveď

Dobrý deň,

Deratizáciu na sídlisku Sever vykonáva Bytový podnik. Váš podnet sme im odstúpili, po preverení skutočností prijme BP opatrenia na odstránenie nežiaduceho stavu.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

12.10.2013 12:50 - monika

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako mesto Trebišov privíta novorodencov a či odovzdáva nejaký dar.

Odpoveď

Mesto Trebišov už niekoľko rokov nevykonáva akt vítania novorodencov.

Ing. Martin Telepčák
Oddelenie organizačné

10.10.2013 19:54 - Ľubo Domaracký

Potreboval by som poradiť. Pred vchodom v ktorom bývam na ul. M. R. Štefánika rastie breza z ktorej ja ako aj iný obyvatelia bytovky máme neporiadok a to taký, že od tejto brezy máme polepené okná, šaty keď sa sušia na balkónoch ako aj neporiadok na balkónoch. Ako je možné túto brezu zákonným spôsobom odstrániť? Náš vchod je ochotný za odstránenie tejto brezy vysadiť niekoľko nových stromov a to tuje. Za radu ďakujem.

Odpoveď

Na výrub stromov rastúcich ako súčasť verejnej zelene je potrebný súhlas orgánu ochrany prírody, t.j. Mesta Trebišov. O tento súhlas je potrebné požiadať prostredníctvom správcu bytového domu, ktorý predloží Mestu Trebišov žiadosť o výrub drevín a zabezpečí potrebné podklady k žiadosti.

Ing. Eva Bučková
Oddelenie výstavby a majetku

10.10.2013 09:50 - Katarína Kiselová

Dobrý deň. Chcela by som vedieť, či sa 1.10.2013 menil cestovný poriadok MHD. Boli vraj zrušené niektoré spoje. Prečo nie je aktuálny cestovný poriadok uverejnený na stránke mesta?

Odpoveď

Boli zrusene 4 spoje, 1 spoj bol rozsireny o dalsie zastavky. Nový cestovný poriadok je na webovom sídle mesta uverejnený.

http://www.trebisov.sk/cestovny-poriadok-mhd

Juraj Lenhardt
Hlavný kontrolór

09.10.2013 16:15 - kandracova

chcela by som sa spytat preco boli najomnikom na ulici SNP na juhu nove byty predlzene zmluvy na pol roka iba dakujem

Odpoveď

Predĺžením nájomných zmlúv končiacich k 30.9.2013 sa zaoberala komisia bytová na svojom zasadnutí. Komisia odporúčala predĺžiť všetkým nájomcom nájomné zmluvy o 6 mesiacov, t. j. do 31.3.2014. Po tomto termíne ak bude aj naďalej dodržiavaná platobná disciplína, nájomná zmluva bude uzatvorená na dobu neurčitú.

Ž. Macuráková
referentka pre správu majetku

03.10.2013 22:08 - Karol Baranyi

Ak dovolíte,chcel by som sa opýtat-pri výjazde z Gorkého ulice smerom do mesta akým sposobom mám odbočit do lava k hotelu Zemplín resp.k zdravotníckemu stredisku,ak odbočovací pruh je do lava len do Tesca a na uvedené miesta sa nedá odbočit do lava lebo je tam plná čiara a musím sa ist otočit alebo obíst okolo Okr.uradu.Možná že že si to nikto nevšimol,dakujem Vám za odpoved K.Baranyi

Odpoveď

Podľa vyhlášky Min. vnútra SR, Z. z. č. 9/2009 sa značka "Pozdĺžna súvislá čiara" (č. V 1a) používa na oddelenie jazdných pruhov s protismernou premávkou a na oddelenie radiacich pruhov pred križovatkou. Vodič musí ísť vpravo od tejto značky. Značku je zakázané prechádzať alebo nákladom presahovať, ak to nie je potrebné na obchádzanie, alebo odbočovanie na miesto mimo cesty alebo na poľnú cestu, lesnú cestu, cestičku pre cyklistov, alebo na vchádzanie na cestu, pričom nesmú byť ohrození ostatní účastníci cestnej premávky.
Keď je to vjazd na parkovisko tak to je miesto mimo cesty a teda je možné plnú čiaru v tomto prípade prekročiť. Odbočenie je zakázané len v prípade dvojitej plnej čiary.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

05.10.2013 10:14 - Martin Sabo

Dobrý deň.
Rád by som sa opýtal na budúcnosť mestskej plavárne.Počíta mesto v budúcom roku s jej rekonštrukciou?
Za odpoveď ďakujem.

Odpoveď

Krytá plaváreň nie je v pláne na rekonštrukciu v roku 2014.

Kancelária primátora

01.10.2013 18:57 - Patrik Jäger L SáRU 2501/1

sídlisko juh rozbite chodniky

Odpoveď

Na sídlisku JUH sa v budúcom roku budú realizovať rozsiahle úpravy parkovísk a chodníkov. Parkoviská na ulici SNP a L. Sáru budú viac zapustené mimo úroveň cesty, takže prejazd po ulici SNP bude bezpečnejší a na ulici L. Sáru už autá nebudú parkovať prednými kolesami na trávnatej ploche. V rámci tejto investície budú upravené aj všetky spevnené plochy pred bytovými domami na ulici SNP. Momentálne je tento projekt vo fáze vypracovania štúdie.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

01.10.2013 20:39 - Dusan Tomas

Mal by som otazku na hovorcu mesta preco nereaguje na facebooku na diskuzie ohladom vypovedanie najomnej zmluvy nejakeho kvetinarstva,je to tak tazko odpovedat ,ze byvale vedenie rozdavalo majetok mesta svojim vyvolenym alebo za polatok do vrecka a ze teraz sa zrusia vsetke zmluvy a zacne sa odznova pekne podla zakona vyberovym konanim kde vyzsia ponuka vyhrava.Drzim vam palce p.Primator som hrdy na to ze takeho primatora ma nase mesto.

Odpoveď

Dobrý deň,

Facebooková stránka mesta je určená na informovanie verejnosti o dianí v meste, nie je určená na diskusiu s rôznymi, väčšinou anonymnými nickmi, za ktorými stoja súkromné záujmy a osobný prospech. Za mesto pri styku s úradmi verejnej správy a takisto vyjadrenie pre médiá podáva primátor ako zvolený štatutár.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

29.09.2013 00:11 - Martina S.

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či má mesto v pláne rekonštrukciu detského ihriska na sidlisku stred - pri kotolni.Lebo viem,že sa už rekonštruovali 3 ihriská ,a toto v tom nebolo zahrnuté.Myslim si,že toto ihrisko sa malo urobiť ako prvé,lebo je v meste najväčšie,a aj v zime sa tam deti chodia sánkovať- inde nieje kde v meste.
A myslím si,že by sa tam mohli robiť aj nejaké verejné aktivity....
Dakujem za odpoved

Odpoveď

Mesto nebude rekonštruovať detské ihrisko na sídlisku Stred - Berehovská ulica, za bytovým domom 2215, nakoľko pozemok na ktorom sa ihrisko nachádza je vo vlastníctve súkromnej spoločnosti - Folmart s.r.o. výpis z OR SR. V blízkosti sú dve zrekonštruované ihriská - za nákupným strediskom Berehovo a za bytovým domom 2222 na Komenského ulici. V budúcom roku sa budú rekonštruovať ďalšie detské ihriská. O tom ktoré to budú rozhodne vedenie mesta a komisia výstavby a majetku.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

20.09.2013 22:08 - Jozef Ferjo

V ramci opráv ciest a parkovísk či sa neuvažuje s rozšírením parkoviska na ulici SNP na úkor jestvujuceho chodníka. Parkujúce mot. vozidla nielenže vytvárajú prekážku na ceste, ale v prípade cúvania vozidla, až nezastaví vozidlo, ktoré má prednosť nemá možnosť vozidlo vycúvať s parkoviska. Bolo by dobré prehodnotiť túto situáciu, vzhľadom na súbežnosť chodníkov pred bytovkou. Ďakujem za pochopenie

Odpoveď

Mesto zadalo spracovanie štúdie na vyriešenie problému parkovania a novej organizácie dopravy, spevnených a zelených plôch na ulici SNP, L Sáru a Nemocničnej pred bytovými domami sídliska JUH. V budúcom roku sa pristúpi k realizácii stavebných úprav, ktoré odstránia aj Vami uvádzané problémy.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

19.09.2013 00:58 - Michal.TV

prosim vas kde by som sa mohol dozvediet vysledok rokovania bytovej komisie

Odpoveď

Nahliadnuť do informatívnej správy z komisie bytovej je možné po vyžiadaní u každého člena komisie, prípadne u tajomníčky komisie po predložení žiadosti o nahliadnutie.

Komisia bytová

Želmíra Macuráková
oddelenie výstavby a majetku

12.09.2013 22:06 - g.v.

Dobrý večer, na facebookovskej stránke sú fotky, kde ste rekonštruovali ZŠ, preto sa chcem spýtať, kedy sa budú dávať dokopy aj MŠ, niektoré sú v hroznom stave. Ďakujem.

Odpoveď

V tomto čase sa končí komplexná rekonštrukcia MŠ Škultétyho, keď boli vymenené okná, bola inštalovaná nová izolácia strechy a celkové zateplenie budovy. Na MŠ pri polícii bola opravená izolácia strechy. Opravy a rekonštrukcie ďalších materských škôl sú plánované aj v budúcom období.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

18.09.2013 18:30 - Anna Kočišová

Chcem sa opýtať či by nebolo možné orezať stromy a kríky popri chodníkoch do vyššej výšky aby neprekážali napr. na Berehovskej ulici pri vchode 19?

Odpoveď

Vaša požiadavka bola odstúpená Mestskému hospodárskemu stredisku, ktoré úpravu korún stromov a kríkov zabezpečí.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

13.09.2013 09:51 - ingrid Barančíková

Dobrý deň,

chcela by som sa informovať či sa neplánuje oprava chodníkov na Rastislavovej ulici.

Odpoveď

Chodník na Rastislavovej ulici sa v tomto roku opravovať nebude. Pre samosprávy platia prísne ustanovenia zákona o verejnom obstarávaní a v tomto roku bolo predmetom zákazky 10 222 m2 rekonštruovaných chodníkov. Presné lokality nájdete vo výzve na predkladanie ponúk zverejnenej vo Vestníku verejného obstarávania dňa 11.6.2013 http://www.uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/201963. Aj v budúcom roku mesto plánuje rekonštruovať chodníky na ďalších uliciach v podobnom rozsahu ako tohto roku. Zničené chodníky a cesty sú po celom meste a snahou vedenia mesta je opraviť čo najviac m2, avšak dať do poriadku to, čo bolo roky zanedbávané a neudržiavané vyžaduje čas a hlavne peniaze.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

16.09.2013 11:47 - Štefan Varga

Z dôvodu blížiacej sa zimy, by som chcel požiadať o opravu povrchu chodníka na ulici Pribinovej, pred nehnuteľnosťou s.č. 1132. Udržiavanie chodníka v terajšom stave je, hlávne v zimnom období, veľmi obtiažne a preto som toho názoru, že nie je možné spravodlivo požadovať od vlastníka príľahlej nehnuteľnosti takýto chodník udržiavať, a prípadne požadovať od neho, aby bol zodpovený za škody, ktoré môžu vzniknúť titulom ujmy na zdraví pre nemožnosť udržiavania chodníka.

Prosím o oznámenie, kedy sa mesto bude venovať uvedenému problému.

S úctou

Štefan Varga

Odpoveď

Chodník na Pribinovej ulici sa v tomto roku opravovať nebude. Pre samosprávy platia prísne ustanovenia zákona o verejnom obstarávaní a v tomto roku bolo predmetom zákazky 10 222 m2 rekonštruovaných chodníkov. Presné lokality nájdete vo výzve na predkladanie ponúk zverejnenej vo Vestníku verejného obstarávania dňa 11.6.2013 http://www.uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/201963. Aj v budúcom roku mesto plánuje rekonštruovať chodníky na ďalších uliciach v podobnom rozsahu ako tohto roku. Zničené chodníky a cesty sú po celom meste a snahou vedenia mesta je opraviť čo najviac m2, avšak dať do poriadku to, čo bolo roky zanedbávané a neudržiavané vyžaduje čas a hlavne peniaze.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

16.09.2013 14:34 - Veronika Sotáková

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, prečo sa trhy v meste posledných pár rokov robia počas pracovných dní alebo v strede týždňa a nie k víkendu ako to zvyklo byť?

Odpoveď

Dobrý deň,
Počas víkendov sú obvykle trhy vo väčších mestách a predajcovia idú tam, lebo majú väčšiu šancu predaja. Mesto Trebišov organizuje v posledných rokoch trhy tak, aby nadväzovali na trhy vo väčších mestách počas pracovných dní, aby predajcovia, ktorí idú na trh do Michaloviec sa zastavili počas jednej predajnej šnúry aj v Trebišove.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

14.09.2013 18:54 - Peter Varjassy

Na ceste pri autobusovej stanici, asi v polovici cesty, medzi parkoviskom a nástupištami sú dve veľké diery v smere jazdy vpravo a vľavo, prosím o ich zaplátanie.

Odpoveď

Dobrý deň

Diery ktoré uvádzate vo svojom podnete sú na parcele 4391/4, ktorá je vo vlastníctve Slovenskej autobusovej dopravy a.s. Michalovce. Mesto Trebišov však v záverečnej fáze opráv ciest tieto diery opraví.

S pozdravom

Ing. Ľubomír Princík
vedúci oddelenia
Oddelenie výstavby a majetku

© 2024 MESTO TREBIŠOV